"Gemenii golului", la Wolfsburg pentru 4,5 milioane de euro!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlad Munteanu şi Sergiu Radu au semnat ieri cu gruparea germană WfL. Cei doi au fost vânduţi de Cottbus cu o sumă foarte bună Energie, locul 13 în acest sezon de Bundesliga, şi-a

Vlad Munteanu şi Sergiu Radu au semnat ieri cu gruparea germană WfL. Cei doi au fost vânduţi de Cottbus cu o sumă foarte bună

Energie, locul 13 în acest sezon de Bundesliga, şi-a pierdut cei mai valoroşi fotbalişti. Vlad Munteanu şi Sergiu Radu au fost transferaţi ieri de WfL Wolfsburg. Cei doi au marcat împreună 25 de goluri pentru Energie în sezonul care tocmai s-a încheiat, fiind porecliţi de presa germană "Gemenii golului".

După un debut impresionant în Bundesliga, Vlad Munteanu a părăsit pe Energie Cottbus şi a semnat un contract pe patru sezoane cu Wfl Wolfsburg, fosta echipă a lui Dorinel Munteanu. Românul a fost cumpărat de gruparea antrenată de Holger Fach pentru îndeplinirea obiectivului din sezonul 2007-2008, accederea în Cupa UEFA.

"Mă simt fericit şi îmi doresc să joc cu această echipă în Cupa UEFA. Cred că am făcut un pas înainte în cariera mea, sunt motivat şi mă voi bate ca WfL să-şi atingă obiectivul propus: accederea în Cupa UEFA", a declarat Munteanu ieri, adăugând că şi la Wolfsburg va face pereche cu Sergiu Radu: "Din câte am înţeles, am fost cumpăraţi amândoi la pachet pentru 4,5 milioane de euro, urmând ca Sergiu să fie prezentat cât de curând".

Vine şi Pandiani

Informaţia e confirmată şi de publicaţia germană "Kicker": "Wolfsburg i-a dat pe Klimowicz şi Hanke, însă se întăreşte cu Radu şi Munteanu, pentru care va plăti 3, respectiv 1,5 milioane de euro. Cei doi sunt încântaţi că vor rămâne împreună. În plus, WfL e aproape de al cumpăra şi pe Pandiani, de la Espanyol".

În stagiunea 2006-2007 a Bundesliga, Vlad Munteanu şi Sergiu Radu au reuşit 25 din cele 38 de goluri marcate de Energie Cottbus.

Nu ştiu dacă a pus o vorbă bună pentru mine la WfL, însă Dorinel m-a ajutat cu sfaturi preţioase
Vlad Munteanu,
mijlocaş WfL Wolfsburg

Ambii au ajuns la un club care are ambiţii mari şi care dispune de toate condiţiile pentru a face performanţă
Dorinel Munteanu,
fost jucător la WfL Wolfsburg (1999-2004)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite