Gazdele, mari favorite in Cupa UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Basel - Tromso. Cele doua echipe se afla in competitie directa pentru ocuparea locului trei in grupa E a Cupei UEFA. Basel are neaparat nevoie de victorie, pentru a pastra sanse reale de calificare.

Basel - Tromso. Cele doua echipe se afla in competitie directa pentru ocuparea locului trei in grupa E a Cupei UEFA. Basel are neaparat nevoie de victorie, pentru a pastra sanse reale de calificare. Chiar daca un esec sau chiar un rezultat de egalitate ar compromite sansele de calificare, Tromso nu pare capabila sa puna probleme, fiind tare doar pe propriul teren.
Sevilla - GuimaraeS. Sevil-la are nevoie de o victorie pentru a obtine calificarea in primavara europeana. De partea cealalta, portughezii de la Guimaraes au doar un punct dupa doua jocuri si nu au sanse reale de calificare.
Rennes - Sahtior. Tehnicianul lui Rennes, Ladislau Boloni, a declarat in repetate randuri ca echipa sa nu este interesata de competitie, lucru dovedit si de rezultate, francezii neacumuland nici un punct. Sahtiorul poate astfel obtine acel punct care ii califica pe ucraineni matematic.
BeSiktaS - Zenit. Turcii nu au avut evolutii slabe in grupa, unde au doar un punct. Astfel, singura varianta buna pentru Besiktas este o victorie in fata rusilor de la Zenit Sankt-Petersburg, echipa care conduce grupa si este aproape calificata in primavara europeana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite