Gaţu vrea un turneu final în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a anunţat că România şi Ungaria îşi vor depune candidatura pentru a organiza împreună Campionatul Mondial din 2011, atât la

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal, Cristian Gaţu, a anunţat că România şi Ungaria îşi vor depune candidatura pentru a organiza împreună Campionatul Mondial din 2011, atât la masculin, cât şi la feminin pentru a avea mai multe şanse de reuşită.

"Conducătorul federaţiei din Ungaria, Sinka Laszlo, a venit cu propunerea şi nu pot să nu fiu de acord. Urmează ca, pe 27 iulie, Consiliul de Administraţie al FRH să dea acceptul. Împreună am avea mai multe şanse", a spus Gaţu.

România a avut deja o încercare negativă de a aduce Campionatul Mondial de handbal masculin din 2009, în ţara noastră, dar, în cele din urmă, Croaţia a fost preferată de forul internaţional.

Altfel, în cursa pentru postul de selecţioner al naţionalei băieţilor, rămas vacant după demisia lui Râşniţă, au mai rămas doar doi candidaţi. Cum Radu Voina şi Ghiţă Licu au anunţat că renunţă, noul selecţioner va fi ales dintre fostul mare handbalist Vasile Stângă şi antrenorul lui UCM Reşiţa, Aihan Omer.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite