Gata să muşte din Benfica!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul executiv al roş-albilor, Cristi Borcea, este convins că portughezii pot fi opriţi la Bucureşti din cursa lor europeană. Acesta recunoaşte că ambiţia sa a fost alimentată şi de

Directorul executiv al roş-albilor, Cristi Borcea, este convins că portughezii pot fi opriţi la Bucureşti din cursa lor europeană. Acesta recunoaşte că ambiţia sa a fost alimentată şi de rivalul din Ghencea, Gigi Becali

La iniţiativa cotidianului nostru, Cristi Borcea a acceptat ieri să participe la un pictorial inedit alături de doi câini campioni, din rasa Amstaff, care aparţin Clubului Piranha, din Bucureşti.

Îmbrăcat impecabil, la costum, directorul s-a înţeles de minune cu patrupezii, spunând la final că şi elevii lui Rednic sunt pregătiţi pentru a sfâşia "vulturii" portughezi. Ultimele 48 de ore, înainte de returul Dinamo - Benfica, programat în această seară de la ora 20:45 (TVR1) au fost extrem de agitate pentru Borcea. Oficialul "câinilor" şi-a găsit însă timp pentru a sta de vorbă şi cu Adevărul. "Dinamo este pregătită să realizeze o mare performanţă prin eliminarea celor de la Benfica. Vrem să le facem o mare bucurie fanilor, care, sunt convins, vor umple până la refuz tribunele stadionului nostru. Va fi o superatmosferă, tipică unui meci cu o asemenea miză", ne-a spus Borcea. Directorul recunoaşte însă valoarea portughezilor: "Benfica este o echipă mult superioară lui Dinamo, din toate punctele de vedere. Cu atât mai mult, eliminarea lor ar reprezenta o surpriză imensă pentru toată Europa". Deşi optimismul pare cuvântul de ordine în Şoseaua Ştefan cel Mare, conducătorii sunt pregătiţi pentru orice. "Nu vreau să mă gândesc la această variantă. Dar, dacă totuşi vom rata calificarea, atunci ne vom axa pe campionat, pentru că titlul reprezintă obiectivul nostru principal", ne-a declarat Borcea, completat de către acţionarul Vasile Turcu: "Emoţiile sunt imense. Dar noi trebuie să credem în şansa noastră. Restul nu mai contează acum". "La Sofia, cu Levski, am avut ghinion şi am primit gol în ultima fază a meciului, la Marsilia arbitrul ne-a anulat în ultima secundă un gol perfect valabil. De data aceasta, soarta trebuie să mai fie şi de partea noastră", a completat Borcea.

Speranţa, tot în N&D

Chestionat dacă Benfica este o echipă mai bună decât FC Sevilla, Borcea a evitat un răspuns ferm, dar a recunoscut că datorită lui Gigi Becali vrea ca şi Dinamo să facă performanţă în Europa. "Asta e viaţa. Învăţăm şi de la alţii. Ambiţia mea de a face performanţă cu Dinamo se datorează şi nebuniei lui Gigi Becali, care a băgat bani în jucători şi nu i-a lăsat să plece afară". Revenind la întâlnirea din această seară, Borcea are mare încredere în cuplul N&D: "Ei au marcat majoritatea golurilor noastre în ultima vreme, ei vor rezolva ecuaţia şi acum". Legat de posibila despărţire de tehnicianul Mircea Rednic, bossul liderului Ligii I a fost sincer: "Au existat trei-patru oferte, dar pentru Mircea nu contează partea financiară, ci performanţa. Când a venit la Dinamo mi-a zis că vrea doar să antreneze şi acceptă ce sumă îi dau eu. Vă asigur însă că este unul dintre cei mai bogaţi tehnicieni pe care i-a avut Dinamo de-a lungul timpului".

Este momentul ca Dinamo să se califice. Merită, chiar dacă portughezii sunt mai valoroşi. Nu putem avea ghinion la nesfârşit.
Cristian Borcea,
director executiv Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite