Gaşca de la Chelsea vine la nunta lui Dan Petrescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Bursucul" va spune a doua oară "Da", sub supravegherea naşilor Luminiţa şi Gică Popescu Fostul internaţional îşi va uni, pe 3 iunie, destinele cu fotomodelul Adriana Stan, într-un

"Bursucul" va spune a doua oară "Da", sub supravegherea naşilor Luminiţa şi Gică Popescu

Fostul internaţional îşi va uni, pe 3 iunie, destinele cu fotomodelul Adriana Stan, într-un eveniment la care sunt aşteptate nume grele din fotbalul internaţional precum Desailly, Wise, Poyet, Gullit şi Tore Andre Flo. Naşi vor fi Luminiţa şi Gică Popescu.

ostul internaţional român se va căsători la începutul lunii iunie cu manechinul Adriana Stan, iar naşi vor fi Luminiţa şi Gheorghe Popescu. Nunta va avea loc la Palatul Snagov, la eveniment urmând să participe peste 200 de invitaţi, printre care Gică Hagi, Adrian Ilie, Dennis Wise sau Marcel Desailly. Nunta lui Dan Petrescu, de 96 de ori selecţionat la echipa naţională, cu fotomodelul Adriana Stan reprezintă, cu siguranţă, evenimentul monden al anului. Pe data de 3 iunie, la Palatul Snagov, mai mult de 200 de oameni vor fi martori la oficializarea relaţiei dintre cei doi. Printre aceştia se numără Gică Hagi, Adrian Ilie, Gabi Balint, Tore Andre Flo, Marcel Desailly, Ruud Gullit, Dennis Wise, dar şi alte personalităţi ale sportului-rege.

"Evenimentul va avea loc pe 3 iunie, la Palatul Snagov. Am trimis multe invitaţii către foştii jucători sau colaboratori de la Chelsea: antrenorul secund, delegatul de echipă, ofiţerul de presă, dar şi jucători precum Desailly, Wise, Di Mateo, Flo, Poyet, însă prezenţa lor nu este sută la sută sigură. În ţară le-am trimis invitaţii lui Gică Hagi, Gică Popescu - normal, e naş, Adrian Ilie, Lăcătuş, Gabi Balint şi alţii. În general, i-am invitat pe acei fotbalişti alături de care am jucat", a precizat "Bursucul", care a adăugat că nu şi-a făcut un buget pentru această nuntă, Adriana fiind cea care s-a ocupat de toate detaliile. Cu această ocazie, antrenorul formaţiei Unirea Urziceni ne-a mărturisit că, deşi majoritatea bărbaţilor îşi doresc fii, el nu este disperat după aşa ceva. "Dacă ar fi băiat, foarte bine, dacă nu, nu mă supăr. Am două fete (n.r - Rebecca şi Chelsea, din prima căsătorie cu Dana Petrescu) foarte frumoase, care nu mi-au făcut probleme, aşa că nu sunt disperat după un băieţel, aşa cum sunt alţii. Important e să fie sănătos", a mărturisit fostul internaţional.

Dan şi Adriana s-au cunoscut la Bucureşti, la începutul lui 2003, prin intermediul unor prieteni comuni. Apoi, în decembrie 2006, la un restaurant select din Monte Carlo, "Bursucul" a cerut-o de soţie. Timp de 10 ani, Adriana Stan a fost un manechin de succes, profesând multă vreme în Italia. Dar, după ce l-a cunoscut pe Dan Petrescu, frumoasa vedetă a renunţat la modelling, dorind să se dedice mai mult familiei pe care e gata să o întemeieze. Chiar dacă este ofertată constant de televiziuni, pentru diverse rubrici mondene, ea a refuzat propunerile şi preferă să se ocupe de agenţia imobiliară deschisă impreună cu Dan.

Antrenorul este la a doua căsătorie

Antrenorul Unirii Slobozia a mai fost căsătorit cu Dana Petrescu, cu care are două fete. În 2003, după 11 ani de căsnicie, cei doi au divorţat în urma unui scandal care a făcut valuri la vremea respectivă. Motivul? Dana a avut o aventură cu fotbalistul Radu Niculescu. La acea vreme, Dana a recunoscut relaţia. Chiar dacă s-au despărţit, Dana a păstrat numele fostului soţ şi recunoaşte că acest lucru i-a adus multe beneficii.

Am trimis deja invitaţii majorităţii coechipierilor de la Chelsea. Mi-au promis că vor veni.
Dan Petrescu

Dan s-a simţit cel mai bine la Chelsea

Dan Petrescu a jucat cinci ani pe Stanford Bridge, perioadă în care a evoluat în 151 de partide, reuşind să înscrie 17 goluri. El a făcut parte din echipa care a câştigat Cupa Angliei (1997), Cupa Ligii (1998) şi Cupa Cupelor (1998), dar, după ce antrenor la Chelsea a devenit Gianluca Vialli, Dan Petrescu a prins echipa tot mai rar, în final plecând la Bradford. Cu toate acestea, "Bursucul" consideră perioada Chelsea drept cea mai bună din carieră, iar fanii îşi aduc aminte de el ca de unul dintre cei mai buni jucători din istoria clubului. În amintirea vremurilor petrecute în culorile albastre, şi-a botezat una dintre fete Chelsea.

Gustavo Poyet
39 de ani

Fostul mijlocaş este asistentul lui Dennis Wise la Leeds, ocupând aceeaşi poziţie şi când fostul său coleg de la Chelsea se afla la Swindon Town. A plecat de la Chelsea în 2001, preferând să joace pentru rivala Tottenham. Deşi s-a retras de pe teren în 2006, Poyet ia în considerare o revenire-surpriză pentru a ajuta pe Leeds să evite retrogradarea.

Ruud Gullit
44 de ani

Celebrul fotbalist olandez de origine surinameză se ocupă de comentariul sportiv, lucrând pentru postul olandez Talpa TV şi pentru britanicii de la Sky Sports. Gullit i-a fost antrenor, dar şi coleg de echipă lui Dan Petrescu. Câştigător al Balonului de Aur în 1987, Gullit se află la al treilea mariaj, fiind căsătorit cu Estelle Cruyff, nepoata faimosului Johan Cruyff.

Dennis Wise
40 de ani

Dennis Wise este în acest moment managerul lui Leeds, echipă care luptă pentru evitarea retrogradării în liga a treia din Anglia. Wise a plecat de la Chelsea în 2001. În 2002 se afla sub contract cu Leicester, a ţinut prima pagină a ziarelor după ce şi-a lovit un coleg de echipă, fracturându-i mandibula. În 2003, şi-a început cariera de manager.

Tore Andre Flo
33 de ani

Norvegianul de 1,93 m joacă în acest moment la Leeds United, unde are o primă de 1.000 de lire sterline pentru fiecare gol marcat. În acest sezon nu are nicio reuşită la activ, fiind accidentat. Poreclit "Flonaldo", acesta s-a despărţit de Chelsea în 2000. După despărţirea de gruparea londoneză, Flo a mai jucat la Glasgow Rangers, Sunderland, Siena şi Valerenga.

Gianfranco Zola
40 de ani

Italianul s-a retras în 2005 şi antrenează, alături de Casiraghi, naţionala de tineret a Italiei. Zola a jucat la Chelsea între 1996 şi 2003, preferând să plece la Cagliari în momentul în care a aflat că londonezii vor fi preluaţi de Abramovici. Rusul a încercat să-l convingă să revină pentru a-l readuce pe Zola. Oferta sa a fost refuzată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite