Gălăţenii s-au călcat în picioare s-o vadă pe Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

declanşat o adevărată isterie printre numeroşii săi simpatizanţi din Galaţi. În ziua partidei, elevii lui Olăroiu au fost asaltaţi de amatorii de autografe şi solicitaţi să se pozeze cu

declanşat o adevărată isterie printre numeroşii săi simpatizanţi din Galaţi. În ziua partidei, elevii lui Olăroiu au fost asaltaţi de amatorii de autografe şi solicitaţi să se pozeze cu fanii. Chiar şi finanţatorul din Ghencea, Gigi Becali, s-a bucurat de o simpatie deosebită, la sosirea pe stadion. Cu cinci minute înainte de finalul partidei, Becali a părăsit în viteză tribuna oficială pentru a evita asaltul fanilor de după meci. Punctul culminant s-a consumat la intrarea spectatorilor pe stadion. La poarta de acces de la tribuna I, oamenii s-au îmbulzit printre cordoanele de jandarmi, unii împiedicându-se şi fiind aproape călcaţi în picioare de cei din spate. Unii posesori de bilete au rămas pe afară, mulţumindu-se să se urce pe blocurile din vecinătate pentru a putea vedea, totuşi, meciul "pe viu". În final, în tribune s-au înghesuit 15.000 de spectatori, printre care s-a numărat şi o galerie stelistă de aproximativ 300 de suporteri.

Meciul lui Cristea
Atacantul Stelei, Andrei Cristea, a reuşit să înscrie la Galaţi primele sale goluri după cel înscris în ultima etapă a sezonului trecut împotriva lui Poli Timişoara. Băcăuanul a deschis şi a închis tabela în minutele 35 şi 90, anunţând că este gata să facă meciul vieţii joi, împotriva Rapidului. Tehnicianul stelist Cosmin Olăroiu s-a declarat mulţumit că rezervele introduse pe teren s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. "Am întâlnit o echipă care a vrut să bată Steaua şi, chiar dacă a fost 3-0 rezultatul final, realitatea din teren a fost alta, diferenţa de scor fiind prea mare", a spus Oli, care l-a titularizat pe portarul Carlos după gafa uriaşă din meciul cu Rapid. "Carlos a demonstrat că este un portar foarte bun, dar oricine poate greşi. Am ţinut în mod special ca el să joace astăzi, ca să se reabiliteze psihic până la meciul cu Rapid", a menţionat tehnicianul stelist.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite