"Galata", mai tare cu australianul Harry Kewell pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adversara Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Galatasaray Istanbul, a câştigat Supercupa Turciei, după ce a învins-o cu scorul de 2-1 pe Kayserispor. La meciul

Adversara Stelei din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Galatasaray Istanbul, a câştigat Supercupa Turciei, după ce a învins-o cu scorul de 2-1 pe Kayserispor.

La meciul disputat în Germania, la Duisburg, a fost prezent şi antrenorul secund la Stelei, Massimo Pedrazzini. "Am văzut un meci bun. Cred că mai bun decât cel pe care l-am urmărit acum 15 zile. Mi-a plăcut mult Kewell, a făcut diferenţa. Galatasaray nu s-a schimbat mult în aşezarea de pe teren, dar, dacă Kewell joacă, are ceva în plus.

E un fotbalist care a schimbat meciul, a dat un gol şi a dat şi pasa de gol la cea de-a doua reuşită a lor. Kewell este un jucător periculos", a spus Pedrazzini. Steaua a remizat săptămâna trecută pe terenul Galatei, scor 2-2, iar meciul retur este programat în Ghencea pe data de 27 august.

"Avem un avantaj: jucăm acasă. Am făcut egal în meciul tur, cred că avem o şansă mare", a conchis antrenorul secund al roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite