Galacticii sunt din nou pământeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a părăsit Europa în faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor, după remiza albă de pe terenul lui Arsenal Londra. Deşi şi-au dorit mult, spaniolii nu au putut să surmonteze

Real Madrid a părăsit Europa în faza optimilor de finală ale Ligii Campionilor, după remiza albă de pe terenul lui Arsenal Londra. Deşi şi-au dorit mult, spaniolii nu au putut să surmonteze diferenţa de un gol, după victoria obţinută de "tunari", scor 1-0, pe Santiago Bernabeu.
Odată cu plecarea preşedintelului Florentino Perez, era galactică instaurată la Real în anul 2000 a apus, "albii" traversând cel mai slab sezon din ultimii ani. Mai mult, în vară, gruparea spaniolă se va despărţi de jucători precum Roberto Carlos, Zinedine Zidane sau Ronaldo. La finalul partidei de pe Highbury, tehnicianul spaniol Lopez Caro s-a mulţumit doar cu spectacolul din teren. "Din fericire, noi nu am fost suficient de precişi şi de decisivi. Ambele echipe adoră să joace. Cred că toată lumea ar trebui să fie mulţumită de spectacol", a precizat Caro, în timp ce omologului său, Arsene Wenger, nu i-a venit să creadă că echipa sa a eliminat pe Real. "Dacă mi-aţi fi spus că vom juca de două ori cu Real şi nu vom primi nici un gol Este dovada că în fotbal pot exista surprize".

Dezastru german la Milano
Într-o altă optime de finală, AC Milan a făcut scor cu Bayern Munchen, învingând cu 4-1. Pentru "diavoli" au marcat Inzaghi (8, 47), şevcenko (25) şi Kaka (59), în timp ce singurul gol al oaspeţilor a fost reuşit de Ismael (35). Bulversat de înfrângerea usturătoare suferită, antrenorul german Felix Magath a acuzat o poziţie de ofsaid la primul gol al italienilor. "Este o decepţie fără limite şi o seară tristă pentru Bayern. Însă, totul s-a desfăşurat împotriva noastră de la primul gol, la care Inzaghi era indiscutabil în ofsaid", a spus Magath.

Deţinătoarea trofeului, "Out!"
Englezii de la Liverpool, deţinătoarea trofeului, au fost eliminaţi după ce Benfica Lisabona a reuşit să câştige, şi în Anglia, cu 2-0, prin golurile lui Simao Sabrosa (36) şi Fabrizio Miccoli (89). Antrenorul lui Benfica, Ronald Koeman, a recunoscut că echipa sa a avut şi mult noroc. "Trebuie să fii norocos. Dacă nu ai noroc, nu poţi învinge o echipă ca Liverpool. Putem să mai facem surprize în întâlnirile cu echipele mari, dar poate că restul formaţiilor vor fi puţin mai atente cu Benfica", a declarat tehnicianul olandez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite