Gabi Popescu vrea Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional susţine că s-a interesat dacă Mititelu ar fi dispus să vândă Ştiinţa. Patronul oltean a replicat violent Craiova a reuşit duminică prima sa victorie după un

Fostul internaţional susţine că s-a interesat dacă Mititelu ar fi dispus să vândă Ştiinţa. Patronul oltean a replicat violent

Craiova a reuşit duminică prima sa victorie după un şir negru de opt eşecuri, însă nu are parte de linişte. La scurt timp după meciul cu Dacia Mioveni (1-0), un nou scandal a izbucnit la gruparea olteană. Patronul Mititelu a explodat când a aflat că Gabi Popescu s-a interesat de achiziţionarea clubului.

În ciuda incertitudinii care planează asupra clubului oltean, selecţionerul Victor Piţurcă spune că unii jucători de la Universitatea sunt de naţională. Efervescentul patron al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu s-a putut relaxa nici duminica trecută, după ce echipa sa a înregistrat a doua victorie din acest sezon, 1-0 cu Dacia Mioveni.

Omul de afaceri s-a dezlănţuit într-o intervenţie telefonică la Radio Oltenia Craiova. "Un fost angajat al clubului m-a sunat să mă întrebe dacă Universitatea e de vânzare, pentru că Gabi Popescu e interesat. Asta e culmea tupeului! Nu renunţ la echipă, nici pentru un miliard de euro", a declarat finanţatorul oltean, citat şi de "ProSport".

"Mă interesează viitorul echipei"

Contactat de "Adevărul", fostul internaţional Gabi Popescu a confirmat interesul pentru clubul oltean. "E adevărat că am sunat un prieten din Craiova şi l-am întrebat despre viitorul echipei. Am jucat acolo şi rămân un suporter al echipei, dar nu pot comenta mai mult. Îmi place să vorbesc despre certitudini", a declarat Popescu.

Piţi îl place pe Andrei Ionescu

Un alt fost jucător al oltenilor, Victor Piţurcă, s-a declarat dezamăgit de momentul prin care trece Craiova. "Îmi pare rău de situaţia Craiovei şi nu ştiu de ce s-a ajuns aici, pentru că am urmărit pregătirea, totul a decurs normal, cu un lot bun.

Să admitem însă că poate este un accident, şi că Universitatea îşi va reveni după victoria cu Mioveniul şi va începe să joace la un nivel corespunzator", a declarat Piţi, care nu renunţă la a convoca jucători de la Ştiinţa: "Din punctul meu de vedere, Craiova are un lot bun de jucători.

Chiar dacă acum se află într-o pasă proastă, în vederile mele sunt mai mulţi jucători. Andrei Ionescu este în vizorul meu, mi-a plăcut de el de când a început să joace pe prima scenă şi chiar în Divizia B".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite