"Gabi Popescu, personaj important la Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, spune că doreşte să restructureze în vară clubul după modelul marilor echipe din Europa Adrian Ilie, Gabi Popescu şi Florin Răducioiu sunt

Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, spune că doreşte să restructureze în vară clubul după modelul marilor echipe din Europa

Adrian Ilie, Gabi Popescu şi Florin Răducioiu sunt trei foşti jucători cunoscuţi care ar putea avea în viitor funcţii la clubul din Ghencea. Gigi Becali doreşte ca, pe lângă întărirea echipei, să creeze şi o conducere modernă, după modelul său deja cunoscut: "numai oameni de caracter".

ăstrarea antrenorului Cosmin Olăroiu la echipă, în ciuda rezultatelor slabe, a constituit o încălcare a tradiţiei din fotbalul românesc în care antrenorii sunt schimbaţi ca pe şosete. Finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, spune că, în vară, întreaga structură organizatorică se va schimba după modelul marilor cluburi din Europa. "Vom face la vară o nouă diagramă, vom împărţi clubul pe departamente bine stabilite, după o structură modernă", a declarat finanţatorul.

Răducioiu nu va prelua din atribuţiile lui MM

Ultimul nume de pe lista colaboratorilor clubului Steaua este cel al simbolului dinamovist Florin Răducioiu. "Ce dacă este dinamovist? Nu văd nicio problemă să colaborăm. El nu va fi în locul lui Mihai Stoica, ci va fi un impresar care va lucra cu Steaua. Atât. Poate face propuneri de jucători, va fi mai apropiat de clubul nostru", a precizat Becali.

Acelaşi statut îl are şi fostul mare jucător al Stelei, acum impresar, Adrian Ilie. El este însă mult mai apropiat de club: "Cazul său este special. El va avea şi exclusivitate la unele transferuri", a precizat Becali.

Cea mai importantă achiziţie la nivel de conducere a roş-albaştrilor este fostul jucător al Universităţii Craiova şi Dinamo, Gabi Popescu: "El va fi un personaj important la Steaua, va face parte din conducere şi se va ocupa de mai multe lucruri. Va organiza sectoarele de copii şi juniori, va superviza antrenorii de la acest centru şi va căuta potenţiali jucători talentaţi pentru echipa mare. E prieten cu Oli şi este un băiat de caracter", a precizat latifundiarul din Pipera, care se gândeşte până la vară cine ar putea prelua o mare parte din atribuţiile lui Mihai Stoica la clubul din Ghencea. Cooptarea lui Gabi Popescu în conducerea stelistă, având în vedere relaţia sa de prietenie cu Olăroiu, este un semn că tehnicianul ar putea rămâne pe banca Stelei şi în sezonul următor.

În sufletul meu sunt dinamovist, dar asta este viaţa. Sunt profesionist şi voi lucra pentru Steaua"
Florin Răducioiu

Este o onoare pentru mine să lucrez pentru Steaua. Mă onorează oferta şi cred că vom face o treabă bună în Ghencea"
Gabi Popescu

Ce dacă Răducioiu e dinamovist? Oricum, din vară veţi vedea cum va arăta un club foarte bine organizat
Gigi Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite