Fuziune între UT Arad şi CS Otopeni?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia fanion a Aradului, UTA, ar putea evolua şi la anul în Liga I, deşi a retrogradat la finalul acestui sezon. Surse din cadrul clubului bănăţean au declarat că se caută cadrul legal

Formaţia fanion a Aradului, UTA, ar putea evolua şi la anul în Liga I, deşi a retrogradat la finalul acestui sezon. Surse din cadrul clubului bănăţean au declarat că se caută cadrul legal pentru fuzionarea cu CS Otopeni.

În urma preluării clubului arădean de către acţionarii dinamovişti Cristi Borcea şi Vasile Turcu, alături de oamenii de afaceri Marius Vizer şi Nicolae Bara, formaţia CS Otopeni, cu şanse reale de promovare, ar urma să evolueze la Arad, după o fuziune cu UTA. Proprietarul fan-clubului Dinamo din Arad, Pavel Piroş, a confirmat tratativele de preluare a clubului UTA de către acţionarii dinamovişti.

"Ştiam de acum o lună. Cred că va fi bine până la urmă. Viitorii acţionari vor fi reprezentaţi de o persoană de încredere", a declarat Piroş. Cristi Borcea şi Nicolae Bara au infirmat aceste zvonuri. Patronul clubului UTA, Nicolae Bara, a precizat că ultima discuţie cu acţionarul dinamovist Cristian Borcea a avut-o în urmă cu o lună şi că nu s-a pus în discuţie, sub nicio formă, vânzarea clubului UTA. "Problema este că nu şi-a manifestat nimeni intenţia de a cumpăra clubul şi nu au existat niciun fel de tratative în acest sens", a declarat omul de afaceri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite