Furia roşie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Ferrari şi pilotul Kimi Raikkonen, triumfător în Spania, par de neoprit în acest sezon al Formulei 1. Englezul Hamilton nu renunţă însă la titlu Campionul mondial Kimi Raikkonen

Echipa Ferrari şi pilotul Kimi Raikkonen, triumfător în Spania, par de neoprit în acest sezon al Formulei 1. Englezul Hamilton nu renunţă însă la titlu

Campionul mondial Kimi Raikkonen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, iar Ferrari a reuşit "dubla" prin locul doi ocupat de Felippe Massa.

Principalul contracandidat al lui Raikkonen pare a fi britanicul Lewis Hamilton care a terminat cursa pe locul trei şi urcă pe poziţia secundă a clasamentului general la nouă puncte în spatele liderului.

"A fost o cursă grea pe un circuit dificil. Nu am avut un start prea bun, dar sunt mulţumit că am condus
cursa în permanenţă. Aş fi putut să merg cu o viteză mai mare, dar nu avea rost să risc", a declarat Raikkonen pentru f1.com.

Cursa a fost marcată de accidentul violent al pilotului finlandez al lui McLaren, Heikki Kovalainen, care a intrat într-un parapet după ce unul dintre pneurile maşinii sale a explodat în timpul unui viraj. Finlandezul a fost transportat la spital unde s-a stabilit că nu a suferit nimic grav.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite