Franta programeaza cel mai interesant meci al zilei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zaglebie - Polonia Varsovia. Acest meci, din Cupa Poloniei, incheie sezonul fotbalistic. Gazdele se gasesc pe locul sase in clasament, cu sapte victorii, patru egaluri si cinci infrangeri, in timp ce

Zaglebie - Polonia Varsovia. Acest meci, din Cupa Poloniei, incheie sezonul fotbalistic. Gazdele se gasesc pe locul sase in clasament, cu sapte victorii, patru egaluri si cinci infrangeri, in timp ce oaspetii ierneaza pe ultimul loc al clasamentului, cu trei victorii si trei egaluri din 17 dispute. In plus, Polonia este formatia cu cele mai multe goluri primite atunci cand a jucat in deplasare.
Djurgarden - Aalborg. Cele doua formatii se vor intalni in Cupa Scandinaviei. In precedenta intalnire, suedezii s-au impus pe terenul danezilor cu scorul de 3-1. In plus, in acest sezon, Djurgarden a evoluat bine in fata suporterilor, obtinand noua victorii, trei rezultate de egalitate si a pierdut o singura data.
Bastia - Sedan. Castigatoarea acestui meci va ocupa primul loc in cea de-a doua divizie franceza. In acest moment, Sedan se afla pe locul doi, cu 33 de puncte, in timp ce Bastia se gaseste pe locul trei, cu 31 de puncte. Patru victorii, doua egaluri si o infrangere a inregistrat Bastia in fata propriilor suporteri, in timp ce Sedan se poate lauda cu trei victorii si patru egaluri in cele noua meciuri jucate pe terenuri straine.
Bradford - Barnsley. Cupa Angliei pro-grameaza un meci interesant, intre doua echipe aflate in cea de-a doua liga engleza. Oaspetii nu se descurca prea bine atunci cand joaca afara, in zece intalniri reusind sa castige de trei ori si a terminat la egalitate alte trei partide. In aceste conditii, este putin probabil ca cei de la Bradford vor pierde astazi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite