"Fotbalul românesc e bolnav de cancer"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, l-a acuzat pe arbitrul Alexandru Deaconu că a viciat rezultatul meciului cu Unirea Urziceni Furios că echipa sa a pierdut cu 2-3 partida contra

Patronul echipei FC Argeş, Cornel Penescu, l-a acuzat pe arbitrul Alexandru Deaconu că a viciat rezultatul meciului cu Unirea Urziceni

Furios că echipa sa a pierdut cu 2-3 partida contra Unirii, şeful piteştean a declarat că arbitrul a fost influenţat de conducerea clubului gazdă.

Momentul care a inflamat spiritele în tabăra argeşeană s-a petrecut în minutul 74, când arbitrul Alexandru Deaconu a acordat o lovitură de pedeapsă pentru gazde.

Scorul era 2-2, după ce piteştenii conduseseră în două rânduri. Bogdan Mara a transformat penalty-ul, iar patronul oaspeţilor, Cornel Penescu, s-a dezlănţuit: "Arbitrii ne-au <> să pierdem acest meci. A fost un 11 metri inventat, o dovadă că fotbalul românesc este bolnav de cancer. Nu mai ţip pentru că nu mai pot. Mi-ar fi ruşine să câştig aşa cum a făcut Urziceniul", a declarat finanţatorul lui FC Argeş.

Penescu a acuzat chiar conducerea Unirii de influenţarea rezultatului. "Deaconu e un arbitru deştept, care ştie să conducă meciul pentru a câştiga cine trebuie. Îmi era frică de Deaconu pentru că ştiu relaţiile pe care le are el cu Urziceniul", a spus patronul piteştean.

Ironizat de "Meme"

Preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a declarat că echipa sa ar fi trebuit să mai beneficieze de un penalty în debutul partidei.

"Arbitrajul a fost bun, dar am auzit că se mai putea da un penalty pentru noi în prima repriză, la un atac asupra lui Bilaşco. Penescu nu ştiu ce a văzut, dar poate a fost atent la altceva, nu la această partidă", a afirmat Stoica.

Mititelu sare în ajutorul prietenului

Cornel Penescu este susţinut de prietenul său Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova. "Cornel o să aibă soarta de acum doi ani. Nu aţi văzut ce arbitraje are? Deaconu nu are nici 1 la sută acoperire pentru acea decizie. Eu scoteam echipa de pe teren dacă păţeam aşa ceva", i-a transmis Mititelu lui Penescu în cadrul emisiunii "Fanatik Show" de la Telesport.

Penescu nu ştiu ce a văzut, dar poate a fost atent la altceva, nu la această partidă
Mihai Stoica, preşedinte Unirea Urziceni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite