Fotbalul mic, în prim-plan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Albinoleffe - Ternana. Este un meci al suferinţei în Serie B, acolo unde Albinoleffe se află pe un loc retrogradabil, 20, în timp ce Ternana este clasată doar două locuri mai sus. Astfel, pentru

Albinoleffe - Ternana. Este un meci al suferinţei în Serie B, acolo unde Albinoleffe se află pe un loc retrogradabil, 20, în timp ce Ternana este clasată doar două locuri mai sus. Astfel, pentru Albinoleffe, presiunea este maximă, jucând la victorie. Cu atât mai mult ar fi posibil un rezultat de egalitate, mai ales că echipa-gazdă este o expertă a remizelor pe propriul teren.
Sedan - Istres. Partida dintre Sedan şi Istres este una disproporţionată, având în vedere că aduce faţă în faţă liderul din Ligue 2 şi formaţia clasată pe locul 17. Astfel, gazdele nu se pot gândi decât la victorie, mai ales că lupta pentru prima poziţie a ierarhiei este destul de strânsă.
Guingamp - Dijon. Guingamp este ameninţată cu retrogradarea din Ligue 2, aflându-se la doar două puncte de zona periculoasă. De partea cealaltă, Dijon se află pe locul 9 şi a înregistrat rezultate foarte bune în deplasare, astfel că un egal este destul de probabil.
Groningen - Heerenveen. Viitoarea adversară a Stelei din Cupa UEFA, Heerenveen, are o misiune dificilă pe terenul lui Groningen, o formaţie care a înregistrat 7 victorii în cele 9 partide jucate acasă. Totuşi, având în vedere că Heerenveen este în creştere de formă, oaspeţii pot obţine un punct din acest meci.
Maastricht - FC Eindhoven. Maastricht ocupă locul 9 în liga a doua olandeză, în timp ce FC Eindhoven este clasată pe penultima poziţie a ierarhiei. Astfel, având în vedere că oaspeţii au avut evoluţii destul de slabe în deplasare, este de aşteptat ca formaţia din Maastricht să se impună fără prea mari probleme.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite