Fotbalistul brazilian Fernando Souza a privit cum fosta iubită este ucisă, susţin surse din poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un portar brazilian, care este principalul suspect în cazul dispariţiei şi uciderii unei femei, despre care se spune că ar fi fosta sa iubită, a refuzat să răspundă la întrebările poliţiei pe marginea presupusei implicări.

Anchetatorii brazilieni susţin că Bruno Fernandes Das Dores de Souza, care a jucat pentru clubul de fotbal Flamengo, a pus la cale uciderea Elizei Samudio, în vârstă de 25 de ani. La o lună de la dispariţia fetei, trupul ei nu a putut fi găsit încă.

Poliţistul Wagner Pinto a declarat, pentru CNN, că Bruno Fernandes a privit scenele în care Samudio a fost asfixiată, mutilată, iar apoi dată la câini. El susţine că aceste detalii au fost oferite de vărul în vârstă de 17 ani al fotbalistului.

"I-au legat mâinile, iar câţiva indivizi au strangulat-o şi au tranşat-o. Corpul femeii a fost apoi dus într-o locaţie şi dat la câini drept hrană. Vărul a declarat anchetatorilor că l-a văzut pe Bruno Fernandes urmărind întreaga scenă", a spus Pinto.

Fostul avocat al portarului, Michel Assef Filho, le-a spus jurnaliştilor că "Bruno nu ştie nimic despre aceste întâmplări şi că este uimit şi speriat de mărturia vărului său." Filho nu-l mai reprezintă pe Bruno după ce acestuia i-a fost suspendat contractul cu clubul Flamengo, până când se rezolvă situaţia. Noul său avocat a spus că Bruno respinge toate acuzaţiile care i-au fost aduse.

În prezent, fotbalistul brazilian se află în închisoarea de maximă securitate Contagem, din Minas Gerais. Alte şapte persoane, suspectate că sunt implicate în caz, au fost reţinute. Printre acestea, se află şi soţia fotbalistului.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite