Fotbaliştii brazilieni au băut prea mult la Mondialul din 2006

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF), Ricardo Teixeira, a găsit explicaţia pentru eşecul lui Kaka şi compania la Campionatul Mondial de vara trecută: prea mult

Preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF), Ricardo Teixeira, a găsit explicaţia pentru eşecul lui Kaka şi compania la Campionatul Mondial de vara trecută: prea mult alcool.

Teixeira a dezvăluit că în timpul CM 2006 jucătorii selecţionatei "auriverde" se întorceau în zori în cantonament şi în stare de ebrietate.

Cotidianul "Estado de Sao Paulo" reproduce extrase dintr-o conversaţie ce a avut loc, la Zurich, între Teixeira şi un reprezentant al agenţiei de promovare a candidaturii Braziliei la organizarea Cupei Mondiale din 2014, în cursul căreia oficialul brazilian a expus motivele care au condus la eşecul naţionalei ţării sale la turneul final organizat de Germania.

Principala ţintă a criticilor lui Ricardo Teixeira a fost atacantul lui AC Milan, Ronaldo, care cântărea 98 de kilograme la debutul competiţiei. "Cum poate un sportiv să cântărească atât în momentul unui mare turneu?

Eu nu sunt sportiv şi nu am această greutate", a spus, indignat, conducătorul CBF. "Unii jucători reveneau la hotel beţi, între orele 4 şi 6 dimineaţa. Cum de nu a văzut nimeni acest lucru?", s-a plâns Teixeira (foto jos). Şeful delegaţiei braziliene de la Cupa Mondială 2006, Marco Paulo del Nero, a afirmat că nu ştie nimic despre aceste "aventuri" ale componenţilor echipei naţionale. "Dacă aceste fapte s-au produs, eu nu am văzut nimic, deoarece stafful tehnic le-a acoperit foarte bine", a spus Del Nero.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite