Fotbal îngheţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui a învins ieri Dinamo pe un gazon influenţat negativ de starea vremii. La Bistriţa, Rapid s-a impus sâmbătă la limită, terenul fiind un adevărat patinoar. Şi în Ghencea, zăpada a

FC Vaslui a învins ieri Dinamo pe un gazon influenţat negativ de starea vremii. La Bistriţa, Rapid s-a impus sâmbătă la limită, terenul fiind un adevărat patinoar. Şi în Ghencea, zăpada a fost în rolul principal

Înaintea ultimei etape a acestui an şi a doua a returului, oficialii campionilor au încercat să ceară amânarea meciurilor din acest weekend.

Şi-au motivat planul prin starea vremii precare şi prin slaba calitate a terenurilor. Conducătorii Ligii nu au reacţionat în niciun fel, etapa s-a disputat, dar calitatea întâlnirilor a fost jenantă.Giuleştenii aveau nevoie de victorie la Bistriţa pentru a nu pierde urma liderului, CFR, care aseară a jucat la Timişoara cu Poli. Elevii lui Rednic s-au impus greu pe un gazon pe care menţinerea echilibrului era extrem de dificilă.

Totuşi, în doar cinci minute, elevii lui Rednic au marcat de două ori şi şi-au consolidat locul doi din clasament. Iar dacă vor câştiga şi restanţa de miercuri cu Ceahlăul, atunci clujenii le vor simţi răsuflarea în ceafă. Dinamo a încheiat ieri în genunchi această parte a sezonului.

A pierdut la Vaslui, dar a resimţit din plin starea proastă a terenului. De fapt, gazonul moldovenilor a fost deszăpezit ieri-dimineaţă de 150 de angajaţi ai firmelor lui Adrian Porumboiu, dar şi de către deţinuţi ai Penitenciarului Vaslui. Steaua a reuşit aseară să învingă lejer Farul, dar zăpada a căzut neîncetat pe toată durata partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite