Fostele glorii îl pun la punct pe Rădoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Voinescu şi Liţă Dumitru, doi dintre marii fotbalişti din istoria roş-albaştrilor, cred că Mirel este principala cauză a conflictului dintre Gigi Becali şi Gică Hagi. Căpitanul

Ion Voinescu şi Liţă Dumitru, doi dintre marii fotbalişti din istoria roş-albaştrilor, cred că Mirel este principala cauză a conflictului dintre Gigi Becali şi Gică Hagi.

Căpitanul Stelei este şi autorul, conform unora, scandalului de proporţii care zguduie în aceste zile formaţia din Ghencea. Mulţi dintre cei care nu mai au azi contact cu clubul din Ghencea, dar care au adus glorie grupării din Ghencea, iau poziţie şi îl critică pe finul patronului Gigi Becali.

Ion Voinescu, portarul de legendă al CCA devenită ulterior Steaua, susţine că forma de joc a lui Rădoi este în continuă scădere. "De la accidentările repetate nu şi-a revenit. E departe de ce juca în urmă cu trei ani! Lui Rădoi nu-i convine unde-l bagă Hagi şi se plânge la Gigi Becali. Acesta face presiuni la Hagi pentru
a-i schimba postul lui Rădoi. Lucrurile sunt foarte simple. Genunchiul lui Rădoi este foarte afectat. Cine se accidentează grav la genunchi cu greu mai revine la nivelul anterior", spune cel poreclit "Ţop".
Dumitru:"Mulţi jucători au plecat din cauza lui Rădoi"

Fostul jucător al Stelei Liţă Dumitru crede că vina căpitanului roş-albaştrilor este mult mai mare decât se vehiculează: "Rădoi a schimbat mai mulţi antrenori! Şi alţi jucători au fost nevoiţi să plece din cauza lui... Înainte să se dea atât de important, să se uite că nu mai joacă nimic în ultima vreme, de la operaţia suferită. El ar fi mai util la centru, unde îl pune Hagi, dar vede că nu dă randament.

Atunci insistă să joace fundaş central, unde Goian, Ghionea şi Rada sunt mai buni ca el", a precizat Dumitru, acum antrenor la divizionara secundă Concordia Chiajna, care îl sfătuieşte pe Hagi să-şi vadă în continuare de treabă: "Gigi Becali să dea foi cu echipa la oierii sau la ciobanii pe care îi cunoaşte. Cum poate să facă aşa ceva cu Hagi?!

Este un simbol al fotbalului românesc, iar ca antrenor rezultatele din acest început de sezon vorbesc de la sine. Ce are să-i reproşeze Becali? Eu zic ca Gică ar trebui să-şi vadă de antrenamente şi să califice echipa în grupele Ligii Campionilor".

Fostul stelist crede că şi fostul antrenor Cosmin Olăroiu a fost debarcat din Ghencea: "Să nu-mi spună el că a plecat la arabi de bunăvoie. D-aia vrea acum să se întoarcă? El trebuia să plece, de aceea a părăsit Steaua!".

Hagi trebuie să fie cel care ia decizii, dar, este adevărat, şi consultânduse cu patronul. Dacă Gigi îl vrea neapărat doar fundaş, bravo lui! Noi l-am convocat pe Rădoi ca mijlocaş la închidere.
Mircea Sandu,

Îl susţin pe Hagi. Dacă aş fi fost în locul lui, aş fi renunţat! Şi eu m-am săturat de atâţia sfătuitori, şi din interiorul clubului, care pretind că se pricep la fotbal mult mai bine.
Mircea Rednic,
antrenor Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite