Forlan aduce trofeul Europa League la Madrid - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre prima câştigătoare a Europa League, persoanele importante din Europa prezente la meci sau povestea clubului Fulham. Printre alte subiecte, trofeul Europa League este la Madrid, iar Forlan aduce trofeul Europa League la Madrid.

Atletico Madrid, prima câştigătoare a Europa League. Atletico Madrid a câştigat aseară prima ediţie de Europa League, după ce a învins-o pe Fulham cu 2-1 în finala disputată la Hamburg. Este al doilea trofeu european pentru spanioli, care în 1962 cuceriseră Cupa Cupelor. Atletico şi-a respectat statutul de favorită a finalei şi a început în forţă partida: Forlan a tras în bară în minutul 12 şi Reyes a executat perfect o lovitură liberă, însă Fulham a fost salvată de Schwarzer. Trio-ul de vedete al lui Sanchez Flores a funcţionat perfect în minutul 32, scrie ProSport.

Două semne de mirare la finala Europa League. Pericolul norului de cenuşă dispăruse. Încă de marţi seară şi apoi miercuri toată ziua avioanele de la Londra şi Madrid au făcut cărare către Hamburg. Suporterii părtaşi erau aşadar aici. Inclusiv VIP-urile, nelipsite la astfel de evenimente. Felipe, Prinţul moştenitor al Spaniei, Hugh Grant, celebrul actor, cel mai cunoscut suporter al lui Fulham, Michel Platini, şeful fotbalului european, potrivit Gazeta Sporturilor.

Clubul Fulham ascunde o poveste senzaţională. Cătălin Oprişan a povestit o ştire care a circulat în presa spaniolă înainte meciului de Europa League dintre Atletico Madrid şi Fulham, anunţă GSP TV.

Trofeul Europa League este la Madrid. Atletico Madrid a castigat, miercuri, trofeul Europa League, la capatul unui meci extrem de disputat, in compania englezilor de la Fulham. Spaniolii au castigat cu 2-1, dupa prelungiri. Ibericii au deschis scorul in minutul 32, prin Diego Forlan, la o faza in care englezii au reclamat offside la atacantul uruguayan, sustinand ca acesta se afla in pozitie afara din joc in momentul in care Sergio Kun Aguero a trimis mingea spre poarta, potrivit Sport Total FM.

Forlan aduce trofeul Europa League la Madrid
: "Inca nu-mi vine sa cred ce am facut". Forlan e erou la Madrid, intr-un sezon in care Atletico a dat lovitura in Europa si nu Real. "Inca nu ne vine sa credem ce am realizat. Am meritat sa castigam meciul asta. Dedic golul din minutul 116 fanilor, prietenilor, familiei si prietenei mele.", a spus Forlan dupa victoria cu 2-1 din Finala Europa League cu Fulham, citat de Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite