Florin Prunea pune problema independentei lui Popescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iminenta atragere a lui Ionut Lupescu in tabara "Nasului" Mircea Sandu, in vederea alegerilor FRF din 21 noiembrie, a produs o schisma in interiorul Generatiei de Aur. Vicepresedintele AFAN, Florin

Iminenta atragere a lui Ionut Lupescu in tabara "Nasului" Mircea Sandu, in vederea alegerilor FRF din 21 noiembrie, a produs o schisma in interiorul Generatiei de Aur. Vicepresedintele AFAN, Florin Prunea, este de parere ca interventiile fratilor Becali in sprijinul lui Gica Popescu arunca o urma de indoiala asupra independentei fostului international roman in lupta pentru presedintia FRF.
Intr-o emisiune televizata, impresarul Victor Becali a intervenit telefonic intr-o discutie intre Dan Petrescu, Ionut Lupescu si Florin Prunea, luandu-i apararea lui Popescu. "Ionut Lupescu este, dupa parerea mea, o tinta falsa. El nu candideaza si nici nu poate influenta, in mod direct, alegerile. Se pune problema independentei lui Gica Popescu. Nu acuz pe nimeni, dar ce cauta impresarul Victor Becali intr-o discutie intre frati? Chiar daca avem pareri divergente, ne cunoastem de mult timp si ne avem ca fratii. Atunci cand a intervenit Victor Becali in sprijinul lui Gica Popescu nu avea nici un drept", a declarat Prunea, care l-a caracterizat in termeni duri pe impresar. "Este un personaj artificial, care n-are nici o treaba cu sportul. Intr-o tara civilizata, el, ca impresar, ar fi fost a zecea roata la caruta".
Victor Becali, reclamat la politie
Florin Prunea a depus, ieri dimineata, o plangere la Sectia 22 de Politie, prin care il reclama pe Victor Becali ca i-a amenintat familia. "Miercuri seara am primit un telefon de la Victor Becali, am fost injurat si amenintat, atat eu, cat si familia. Totul a durat destul de putin pentru ca n-am mai rezistat si am inchis telefonul. M-as fi dus direct la politie, dar era tarziu, asa ca, astazi (n.r. - ieri) de dimineata, am depus plangerea la Sectia 22. Nu mi-e frica de el, dar, in momentul cand mi-a amenintat familia, am inceput sa ma tem", a declarat Prunea.

Manifestul Generatiei de Aur, material electoral?
Manifestul prin care Generatia de Aur cerea inlocuirea lui Mircea Sandu, semnat de 14 fotbalisti, lasa loc la multiple interpretari. Desi aproximativ 60 de jucatori ar putea candida la titlul de membru al Generatiei de Aur, la final se regasesc doar 14 nume. Pe de alta parte, vicepresedintele AFAN, Florin Prunea, spune ca exista fotbalisti de pe lista semnatarilor care nu au habar de acest manifest. "Este posibil ca acest asa-zis manifest sa fie o creatie a staff-ului de campanie al lui Gica Popescu", a precizat fostul portar al echipei nationale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite