Florin Marin: "Dinamo are jucători debusolaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

obiectivelor, câştigarea titlului, în principal, sau participarea în Cupa UEFA. Mi-am asumat un risc, dar sper să reuşesc să gestionez situaţia. - Cum i-aţi găsit pe jucători?- Debusolaţi.

obiectivelor, câştigarea titlului, în principal, sau participarea în Cupa UEFA. Mi-am asumat un risc, dar sper să reuşesc să gestionez situaţia.
- Cum i-aţi găsit pe jucători?
- Debusolaţi. Cu moralul scăzut, aşa că aici trebuie să lucrez. Am efectuat două şedinţe de pregătire, iar fotbaliştii au demonstrat că au atitudine. În momentul de faţă nu ştiu dacă voi face schimbări în echipă, dar sunt şanse foarte mari să schimb sistemul de joc. O să vedeţi la meciul cu Bacău. Important este că îi cunosc pe jucători. Cu mulţi dintre aceştia am lucrat fie la Dinamo, fie la naţionala de tineret.
- Aţi vorbit cu Ion Marin?
- Am încercat, dar a avut nişte probleme, astfel că discuţiile vor fi amânate până după partida cu FCM Bacău.
- O parte a suporterilor v-a contestat…
- E normal să te conteste unii, pentru că pretenţiile sunt mari. Toţi au fost contestaţi la început, chiar şi Andone.
- Este Dinamo favorită în lupta pentru titlu?
- Nu cred că în momentul de faţă se poate vorbi despre favorite. În lupta pentru titlu sunt Steaua, Rapid şi Dinamo şi, în aceste condiţii, întâlnirile directe vor fi decisive. Atât steliştii, cât şi rapidiştii sunt în formă, dovadă parcursul lor european. O să fie interesant.
În urmă cu patru ani, de două ori antrenor în groapă
În 2002, Florin Marin a reuşit performanţa de a-i antrena pe dinamovişti de două ori în acelaşi sezon. De altfel, situaţia dinamoviştilor din acest sezon se aseamănă cu cea din 2002. Atunci, în patru luni pe banca tehnică a dinamoviştilor s-au perindat patru antrenori: Cornel Dinu, Cornel ţălnar, Ion Moldovan şi Florin Marin. Lista "plimbăreţilor" a fost completată şi de un număr mare de secunzi: Gheorghe Nitu, de două ori, ţălnar, Ionel Augustin, Florin Cheran, Dumitru Moraru şi Esio Gelain. "Flocea" a venit în vara lui 2002 de la Craiova, dar s-a certat cu Dinu şi a plecat. A revenit în toamnă, dar nu a rezistat decât patru etape. În perioada petrecută în ştefan cel Mare, a fost acuzat că îi foloseşte mai mult pe fotbaliştii aduşi de la Craiova, chiar şi atunci când aceştia nu erau în formă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite