Florentin Petre şi-a felicitat foştii colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre nu a putut veni la meci, chiar dacă este acccidentat şi nu mai poate juca în acest sezon. Aflat ieri în tribună la meciul contând pentru Cupa Bulgariei, dintre Montana şi ţSKA Sofia -


Petre nu a putut veni la meci, chiar dacă este acccidentat şi nu mai poate juca în acest sezon. Aflat ieri în tribună la meciul contând pentru Cupa Bulgariei, dintre Montana şi ţSKA Sofia - scor 1-2, golul decisiv fiind marcat de Trică în minutul 80 - Florentin a acceptat să vorbească şi despre Dinamo.
"Dinamo a jucat foarte bine contra celor din Levrekusen. Au fost extraordinari, practic. Au arătat ca o mare echipă, una europeană", a spus Petre. Acesta a rămas impresionat de forţa din atac a fostei sale echipe: "Cu acest trio formidabil au făcut mare lucru. Iar Claudiu Niculescu este un jucător mare, ce naiba. A avut două excuţii de mare maestru". Internaţionalul crede că roş-albii sunt întotdeauna mai puternici pe final. "S-a văzut de mai multe ori că Dinamo ştie să revină pe final. A mai fost condusă, dar a ştiut să reintre în joc. Asta spune multe despre psihicul echipei".
Ca un adevărat specialist, "Peter" spune că Dinamo a dovedit prin joc că a fost superioară adversarei din Leverkusen. "Băieţii au fost la toate capitolele superiori celor de la Bayer, o echipă care nu uitaţi în 2002 a jucat finala Ligii Campionilor. Este o mare realizare această calificare. Îmi pare bine pentru ei şi le doresc ca şI de acum înainte să aibă un parcurs cât mai lung". Chestionat dacă este puţin trist pentru că nu este şi el părtaş la acest moment bun al echipei bucureştene, Petre a replicat: "N-am ce să regret. Eu mă simt bine aici la Sofia. şi eu am făcut multe performanţe cu Dinamo cât am evoluat acolo". Micuţul mijlocaş le prevede "câinilor" un drum lung în Europa: "Echipa condusă de Mircea Rednic este capabilă de mari performanţe. Nu am mai văzut demult o echipă care să joace aşa bine. ştiţi ce cred? Că ei pot face performanţe mai mari în Europa decât a reuşit Steaua anul trecut, deci îi văd în finală, dar nu cred că va fi una românească pentru că nu ne vor lăsa cei de la UEFA. Suntem încă prea mici pentru Europa".
Petre, care s-a accidentat înaintea amicalului de la Cadiz, Spania - România, scor 0-1, va relua pregătirea abia peste două săptămâni: "Voi începe să alerg abia peste 10-12 zile. Deci, anul acesta nu se mai pune problema să joc. Voi reintra abia la anul", a conchis Florentin Petre.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite