"Florentin Dumitru a fentat fotbalul"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La trei zile după ce a plecat de la FC Naţional, Florentin Dumitru pare decis să agaţe ghetele-n cui. Forma slabă pe care o traversează în acest sezon, plus rezultatele mici ale echipei

La trei zile după ce a plecat de la FC Naţional, Florentin Dumitru pare decis să agaţe ghetele-n cui. Forma slabă pe care o traversează în acest sezon, plus rezultatele mici ale echipei sale l-au făcut pe fotbalistul care acum trei ani juca titular la echipa naţională să-şi încheie activitatea.

Renunţarea lui Dumitru i-a surprins pe antrenorul Cârţu, pe coechipieri, dar şi pe Constantin Iacov, preşedintele clubului.

"Florentin Dumitru a jucat când a vrut el, s-a antrenat la fel, iar pe teren se ascundea în spatele altor jucători, făcea o şmecherie cu mingea şi era convins că şi-a făcut datoria. Mult prea puţin pentru un fotbalist cu renumele său. De fapt, aici e vina mea, că am adus la echipă numai nume umflate", ne-a spus Iacov.

"Nu mai contează acum ce a fost între mine şi Constantin Iacov. M-au deranjat unele lucruri. Nu mă mai interesează alte oferte pentru că sunt hotărât să mă las de fotbal. Ce rost are să merg în altă parte dacă peste tot este la fel?", a replicat enigmatic Dumitru. Iacov nu este însă convins că Dumitru s-a retras: "Noi îl aşteptăm. Poate a avut doar o rătăcire şi, peste câteva zile, va reveni la sentimente mai bune". Nu este prima oară când Dumitru reacţionează în acest fel.

Înainte să vină în Cotroceni, Dumitru a fugit din cantonamentul echipei Jiul, nemulţumit că şefii "minerilor" nu şi-au respectat promisiunile faţă de el.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite