Flavius Koczi: "O săptămână plină de coşmar"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivul reşiţean a fost surpriza României la Campionatul European de gimnastică de la Volos, Grecia, el devenind şi ţinta preferată a ziariştilor la revenirea în ţară. "Mă aşteptam doar

Sportivul reşiţean a fost surpriza României la Campionatul European de gimnastică de la Volos, Grecia, el devenind şi ţinta preferată a ziariştilor la revenirea în ţară.
"Mă aşteptam doar la o calificare în finală, nu la vreo medalie. Mă bucur enorm şi abia aştept să ajung acasă să sărbătoresc. Am avut o săptămână de coşmar, plină de emoţie", a spus medaliatul cu aur la cal cu mânere. Evoluţia lui Koczi l-a surprins până şi pe antrenorul lotului, Dan Grecu, care a anunţat şi o posibilă revenire a lui Marius Urzică. "Ne-a făcut o surpriză frumoasă. Alta şi mai mare ar putea fi pentru toată lumea revenirea lui Urzică", a precizat tehnicianul. Sumele totale cu care gimnaştii români ar putea fi recompensaţi de ANS s-ar putea ridica la 82.000 de lei, cele mai mari urmând a fi luate de Marian Drăgulescu şi Flavius Koczi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite