Fiorentina şi AS Roma încep mâine campionatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiorentina lui Adrian Mutu, adversară a Stelei în grupa F a Ligii Campionilor, începe abia în acest weekend noul sezon de Serie A. Echipa lui Cesare Prandelli joacă pe teren propriu cu

Fiorentina lui Adrian Mutu, adversară a Stelei în grupa F a Ligii Campionilor, începe abia în acest weekend noul sezon de Serie A.

Echipa lui Cesare Prandelli joacă pe teren propriu cu Juventus, într-un meci transmis de Boom Sport One de la ora 21.30. Toscanii încep campionatul cu gândul la Liga Campionilor.

Antrenorul Cesare Prandelli a declarat că echipa lui s-a ales cu o grupă dificilă, alături de Bayern, Steaua şi Lyon. "Cu siguranţă este o grupă foarte dificilă, cu adversari puternici. Va fi fantastic să-i înfruntăm cu determinarea noastră obişnuită. Suntem gata să mergem la victorie peste tot", a spus Prandelli.

"Liga I e mai slabă"

În schimb, fostul fotbalist italian Giovanni Galli vede o grupă accesibilă pentru italieni. "Pentru Fiorentina meciurile cu Steaua vor fi fundamentale.

Campionatul român este mai slab şi cei mai buni jucători români evoluează în străinătate. Singura dificultate pe care o va avea Fiorentina în meciul cu Steaua va fi stadionul din Bucureşti. Nu este uşor să joci acolo: publicul este fierbinte", a declarat Galli.

Prima adversară a campioanei CFR Cluj în Liga Campionilor, AS Roma, are un meci mai uşor în prima etapă din campionatul italian, cu cei de la Napoli (18.00, Boom Sport One).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite