Finala pierduta la dublu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

In finala la dublu, jucata ieri la pranz, Victor Hanescu si Andrei Pavel au fost invinsi de cuplul Jose Acasuso si Sebastian Prieto cu scorul de 3-6, 6-4, 3-6. Romanii au inceput foarte bine meciul

In finala la dublu, jucata ieri la pranz, Victor Hanescu si Andrei Pavel au fost invinsi de cuplul Jose Acasuso si Sebastian Prieto cu scorul de 3-6, 6-4, 3-6.
Romanii au inceput foarte bine meciul si au reusit break-ul chiar in al doilea game. De-aici incolo insa, Hanescu si Pavel si-au pierdut sistematic serviciul, o singura data reusind sa se impuna. In aceste conditii, romanii au pierdut primul set, scor 6-3. Pavel si Hanescu reusesc sa faca break inca de la inceput. Insa, pe serviciul lui Hanescu adversarii reusesc sa recupereze punctele pierdute. Game-ul trei a reprezentat un nou break pentru romani, care si-au adjudecat astfel cel de-al doilea set, scor 6-4. In setul decisiv, Acasuso si Prieto au reusit sa faca un nou break in cel de-al saselea game, acest avantaj fiind pastrat pana la final, scor 6-3 pentru argentinieni. "Sunt cam obosit. Meciurile de sambata mi-au ramas in oase. Sambata am terminat in jurul orei 11, iar la hotel nu m-am putut odihni pentru ca ma dureau picioarele. Daca Victor nu ma impingea de la spate, finala se termina mai repede. Din pacate, acest turneu de la Bucuresti vine dupa un Grand Slem. Este spre sfarsitul anului, iar jucatorii au acumulat o anumita oboseala", ne-a declarat la conferinta de presa Andrei Pavel. Evolutia romanilor in finala de la dublu a fost urmarita din tribune de Ion Tiriac, Gica Hagi, Falemi, precum si Mircea Geoana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite