Finală după finală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La două zile după eşecul cu Larvik, Rulmentul întâlneşte rivala Oltchim Jucătoarele braşovence nu au timp de lacrimi după ce au pierdut şi returul finalei Cupei Cupelor, 19-25 cu

La două zile după eşecul cu Larvik, Rulmentul întâlneşte rivala Oltchim

Jucătoarele braşovence nu au timp de lacrimi după ce au pierdut şi returul finalei Cupei Cupelor, 19-25 cu Larvik.

Rulmentul nu a reuşit să păstreze Cupa Cupelor la handbal feminin în România. Braşovencele au pierdut sâmbătă şi manşa a doua a finalei Cupei Cupelor, cu scorul de 19-25 în faţa echipei norvegiene Larvik. Învinsă şi în tur cu 25 la 21, antrenoarea Mariana Târcă a pus eşecul pe seama oboselii acumulate de jucătoarele sale.

"Dacă nu am fi avut un program atât de încărcat pe finalul sezonului, poate am fi reuşit să învingem astăzi", a declarat Târcă.

La partidă a asistat şi preşedintele României, Traian Băsescu. Şeful statului le-a premiat pe jucătoare şi le-a urat succes braşovencelor în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor. "A fost un meci foarte reuşit, dar patru goluri într-o asemenea partidă sunt greu de remontat", a declarat Băsescu.

Azi, derby cu Oltchim

În această seară, Rulmentul înfruntă pe Oltchim Râmnicu Vâlcea, în derby-ul campionatului. Cele două echipe se află la egalitate de puncte, dar Rulmentul mai are un meci de disputat. Cum braşovencele sunt aproape sigure de victorie în ultimul meci contra lui Hidrocans Buzău, derby-ul de la Râmnicu Vâlcea este decisiv.

În cazul în care Rulmentul obţine cel puţin un egal, va fi noua campioană a României. În tur, Rulmentul s-a impus la un gol diferenţă, 27-26. Dacă Oltchim va învinge şi cele două echipe vor termina sezonul la egalitate de puncte, se vor lua în calcul scorurile din cele două meciuri directe. Partida va începe la ora 18.00 şi va fi transmisă în direct de Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite