Finală cu Byasen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oltchim a învins ieri pe Belaz Minsk (39-13) şi va juca astăzi meciul decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor la handbal cu Byasen Trondheim. Campioana României la handbal

Oltchim a învins ieri pe Belaz Minsk (39-13) şi va juca astăzi meciul decisiv pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor la handbal cu Byasen Trondheim.

Campioana României la handbal feminin şi-a continuat ieri parcursul excelent în grupele preliminare ale Ligii Campionilor, reuşind să înscrie de trei ori mai mult decât adversarul! Mugurel Dumitru

După ce vineri a zdrobit portughezele de la Madeira Andebol (35-20), echipa lui Tadici a trecut lejer şi de Belaz Minsk, scor 39-13.

Vâlcencele joacă astăzi meciul decisiv pentru califi carea în grupele Ligii cu norvegiencele de la Byasen.

Oltchim a făcut spectacol ieri seară la Râmnicu Vâlcea, cu o victorie lejeră în faţa handbalistelor de la Belaz Minsk, scor 39-13. Ramona Maier şi Adriana Nechita au fost cele mai productive eleve ale lui Tadici, reuşind câte 7 goluri fi ecare.

Oana Manea şi Ionela Gâlcă-Stanca au urmat în topul golgeterelor, cu 6 goluri, contribuind decisiv la "măcelul" din Sala Sporturilor "Traian".

Aşa cum era de aşteptat, derby-ul pentru califi carea în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin se va juca între Oltchim şi Byasen Trondheim.

La turneul preliminar de la Râmnicu Vâlcea, norvegiencele au reuşit două victorii pe linie în grupă, 37-24 cu Madeira şi 33-15 cu Belaz Minsk.

Tot două succese a bifat şi Oltchim, 35-20 cu Madeira şi 39-13 cu Belaz. Partida dintre Oltchim Râmnicu Vâlcea şi Byasen Trondheim va avea loc astăzi, de la 16.30, fi ind transmisă în direct de Sport.

ro, unde veţi putea vedea, de la 14.30 şi meciul dintre Belaz şi Madeira. Dacă se va califi ca în grupele Ligii Campionilor, Oltchim va face parte din grupa D, alături de Viborg, Ferencvaros şi Buducnost.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite