Final de coşmar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liverpool a învins pe Inter Milano, scor 2-0, în prima manşă din optimile Ligii Campionilor, cu două goluri marcate în ultimele cinci minute. Inter Milano, cu Cristi Chivu titular, a avut

Liverpool a învins pe Inter Milano, scor 2-0, în prima manşă din optimile Ligii Campionilor, cu două goluri marcate în ultimele cinci minute.

Inter Milano, cu Cristi Chivu titular, a avut parte de un joc extrem de greu contra celor de la Liverpool, pe Anfield. "Cormoranii" se află la 19 puncte de primul loc, astfel că singura lor şansă de a salva un sezon cenuşiu o reprezintă Liga Campionilor.

În aceste condiţii, oamenii lui Benitez au început în forţă, iar Chivu, care a început ca mijlocaş stânga, a văzut un cartonaş galben în chiar minutul 4. Peste alte 26 de minute, italienii au rămas cu un om mai puţin, Materazzi fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe.

În aceste condiţii, Chivu a trecut în centrul apărării şi a avut mult de furcă cu Torres şi Crouch, şi s-a descurcat onorabil. Dar, cu cinci minute înainte de final, gazdele au reuşit să deschidă scorul prin Kuyt, mingea trimisă de acesta fiind deviată de Maicon. Apoi, în chiar minutul 90, Gerrard a făcut 2-0 cu un şut plasat la colţul lung, fără speranţe pentru Cesar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite