Fiesta alb-roşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducătorii dinamovişti pregătesc un show de senzaţie, unic în România, pentru celebrarea celui de-al 18-lea titlu din istoria clubului din Şoseaua "Ştefan cel Mare" Dacă Dinamo se

Conducătorii dinamovişti pregătesc un show de senzaţie, unic în România, pentru celebrarea celui de-al 18-lea titlu din istoria clubului din Şoseaua "Ştefan cel Mare"

Dacă Dinamo se va califica în grupele Ligii Campionilor, atunci oficialii echipei din Şoseaua "Ştefan cel Mare" au în plan o megapetrecere la care invitat special să fie actorul Gerard Butler, scoţianul interpretând rolul principal (Leonidas) din pelicula "300", cea care a stat la baza strigătului de luptă importat de către fanii "câinilor".

Chiar dacă matematic Dinamo ar putea deveni campioană după etapa din acest week-end, petrecerea va fi amânată cu două săptămâni, după partida din ultima etapă cu Unirea Urziceni. Pentru ca totul să iasă ca la carte, boşii "câinilor" l-au contactat pe regizorul de film Ioan Cărmăzan, care se va ocupa de întreg programul. Cărmăzan nu va lucra de unul singur, ci va fi asistat de Petre Năstase, un regizor obişnuit cu astfel de evenimente. "Stadionul va fi complet acoperit cu o mătase roşie în mijlocul căreia va trona o scenă, în formă de romb, pe trepte unde vor fi prezentaţi jucătorii. Vom aduce cam 200 de costume de spartani, fie de la Atena, fie din Praga de la studiourile de film, care vor fi îmbrăcate de figuranţi. Din păcate însă nu ne vom putea baza acum pe prezenţa actorului Gerard Butler, din filmul <<300>> ", ne-a spus Cărmăzan.

Spectacolul, transmis în direct de Antena 1, se va întinde şi în tribune şi va fi coordonat de către viitoarea soţie a lui Claudiu Niculescu. "Diana Munteanu, care va fi Zeiţa Războiului, va întreţine o poveste interactivă împreună cu spectatorii care vor primi la intrare plăcuţe în alb şi roşu. La început, Radu Morar şi Daniel Buzdugan vor încinge atmosfera, din care nu vor lipsi jocurile de artificii, lasere şi confetti".

Surpriza spectacolului va fi reprezentată de aducerea de la Budapesta a 20 de lupi roşii dresaţi pentru film. Logic, nu vor lipsi nici cântările: "Se vor desfăşura artiştii dinamovişti Ştefan Bănică jr şi Tudor Chirilă şi a lui trupă Vama, imagini din concert, din istoria echipei, dar şi din derularea întregului spectacol putând a fi urmărite pe patru ecrane-gigant ce vor fi montate pe marginea arenei", a conchis Cărmăzan, costurile totale ridicându-se la 130.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite