Fetele noastre, mai tari ca irlandezele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa feminina de fotbal a Romaniei a invins, sambata, cu scorul de 3-2, reprezentativa Irlandei de Nord, in cadrul grupei a saptea a preliminariilor Cupei Mondiale. La Mogosoaia au fost prezenti 50

Echipa feminina de fotbal a Romaniei a invins, sambata, cu scorul de 3-2, reprezentativa Irlandei de Nord, in cadrul grupei a saptea a preliminariilor Cupei Mondiale.
La Mogosoaia au fost prezenti 50 de spectatori, cu tot cu oficialii. Mai galagioase ca baietii, toate tipand in acelasi timp la echipiera aflata la balon, cele 11 romance au pornit la asalt din primul minut. Rezultatul, un gol de generic, bolta de la 17 metri a Sorinei Amza, peste portarita de 1,60 metri a irlandezelor. Mai disciplinate ca fotbalistii, fetele lui Gheorghe Staicu si-au luat in primire om la om adversarele. Un luft, un zmeu inaltat si mai multe pase gresite, si profesorul Staicu a explodat: ,Fii atenta! Sa vezi ce omor iti dau la cabina!", a amenintat tehnicianul, spre deliciul barbatilor si indignarea doamnelor din tribuna. Fetele au ascultat si Florentina Spanu a fructificat o pasa ,printre" demna de Divizia A. Repriza secunda a gasit pe teren aceeasi formatie a Romaniei, dovada ca Staicu nu si-a pus in practica amenintarea. Irlandezele au avut o tresarire de orgoliu si, dupa o cursa de 30 de metri, Rachel Furness a inscris un gol superb. Intra in scena, de partea Romaniei, straniera de lux Gabriela Enache care, in minutul 81, aduce linistea pentru romance. "A marcat "italianca" noastra, jucatoare care evolueaza in Sardinia la Cagliari", anunta crainicul arenei. Straniera s-a emotionat si, cateva minute mai tarziu, a tras din zece metri in bratele portaritei britanice. Oaspetele nu au cedat, dar golul spectaculos al lui Stacey Hall a venit prea tarziu si irlandezele au terminat meciul cu lacrimi in ochi. Antrenorul nu le-a iertat si le-a impus un sfert de ora de alergare dupa sfasitul partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite