Federer e dictatorul sportului alb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tenismenul elveţian a câştigat pentru a treia oară Australian Open, la fel ca şi Serena Williams, care s-a impus la feminin Roger Federer a triumfat în turneul de Grand Slam de la

Tenismenul elveţian a câştigat pentru a treia oară Australian Open, la fel ca şi Serena Williams, care s-a impus la feminin

Roger Federer a triumfat în turneul de Grand Slam de la Melbourne fără să piardă nici măcar un set. Această performanţă spune totul despre dominaţia pe care elveţianul o impune în lumea tenisului.

Ieri-dimineaţă, chilianul Fernando Gonzales i-a dat emoţii liderului mondial doar în setul întâi, acolo unde Federer a salvat două mingi de meci şi a câştigat cu 7-6 după tie-break. Au urmat două seturi câştigate clar de elveţian cu acelaşi scor, 6-4. "Roger trebuie felicitat iar, iar şi iar", au fost cuvintele lui Gonzales, aluzie la dictatura lui Federer în tenis. După succesul de la Melbourne, jucătorul elveţian şi-a trecut în palmares cel de-al zecelea titlu de Grand Slam.

Serena, deranjată de ironiile la adresa fizicului ei

Americanca Serena Williams a învins-o în finala feminină cu 6-1, 6-2 pe rusoaica Maria Şarapova şi s-a impus la Australian Open pentru a treia oară în carieră deşi nu era cotată printre favorite. În ciuda succesului, americanca a avut motive de supărare după acest turneu, din cauza remarcilor răutăcioase făcute pe seama fizicului său. "A fost şocant, pentru că eu mă uit în oglindă şi am în continuare aceleaşi măsuri. Cred că aceste critici sunt generate de faptul că am sâni mari şi fese mari. Am aceeaşi greutate de nu ştiu cât timp şi, chiar dacă aş pierde nouă kilograme, voi avea mereu aceste <> şi fese", a precizat jucătoarea într-o discuţie cu mai mulţi ziarişti.

Sunt mândru să obţin din nou acest trofeu. Îl felicit pe Fernando pentru că a jucat atât de bine la acest turneu.
Roger Federer

Întotdeauna îmi spun că trebuie să înving. Şi când se întâmplă să câştig un turneu nu-mi vine să cred că s-a terminat.
Serena Williams

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite