Federaţia turcă anchetează blaturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unor articole din presă, federaţia turcă a decis să ancheteze cazurile de mituire prezentate în ziarele de pe malurile Bosforului. Articolele susţineau că oficialii grupării

În urma unor articole din presă, federaţia turcă a decis să ancheteze cazurile de mituire prezentate în ziarele de pe malurile Bosforului.
Articolele susţineau că oficialii grupării Denizlispor, pentru a evita retrogradarea echipei, au oferit bani unor jucători cehi de la Malatyaspor (Homolo, Senkerik şi Masek) pentru a nu-şi apăra corect şansele într-o partidă cu Gaziantepspor. Conform jurnalelor turce, reprezentanţii lui Denizlispor au oferit 300.000 de euro către trei jucători de la Malatyaspor, echipa respectivă retrogradând anul trecut după ce a fost învinsă de Gaziantepspor în ultima etapă cu 1-0.
Dacă va fi găsit vinovat, preşedintele acuzaţilor, Ali Ipek, va fi suspendat pe o perioadă de cel puţin un an, iar clubul pe care îl conduce va fi retrogradat. Bossul de la Denizlispor a mai fost suspendat o lună de federaţia turcă, pentru că la finalul sezonului trecut spusese că ştie de aranjarea unor meciuri, la audienţe el însă nedând niciun detaliu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite