Federaţia caută antrenor străin la naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Demisia antrenorului Florin Grapă de la cârma primei reprezentative feminine de volei este, încă, neclară. Chiar dacă tehnicianul este ferm, forul de specialitate din ţara noastră încă mai

Demisia antrenorului Florin Grapă de la cârma primei reprezentative feminine de volei este, încă, neclară. Chiar dacă tehnicianul este ferm, forul de specialitate din ţara noastră încă mai aşteaptă.

"Nu trebuie să-mi spună lumea că trebuie să plec şi nici nu am să mă răzgândesc. Sincer să fiu, mă distrează când aud că trebuie să dau şi în scris. Eu am ratat obiectivul avut, calificarea la Europenele din 2009, aşa că nu am cum să rămân în funcţie", a declarat, încă, tehnicianul tricolorelor pentru "Adevărul".

Nu şi de aceeaşi părere este şi Viorel Manole, secretarul general al Federaţiei Române de Volei: "De o săptămână aşteptăm demisia dânsului în scris, deoarece Florin Grapă şi-a anunţat retragerea de la lot pe data de 24 iunie, la Colegiul de Antrenori. După aceea vom căuta soluţii pentru viitor".

Preşedintele federaţiei, Gheorghe Vişan, a precizat, pentru "Adevărul", că nu exclude posibilitatea ca România să fie antrenată, în viitor, de un tehnician străin.

"Trebuie să ne gândim la orice variantă care este benefică voleiului din ţara noastră. Un lucru este cert: Florin Grapă va rămâne în funcţie până la Consiliul Director al FRV, care va avea loc pe 29 iulie. Atunci vom hotărî ce vom face. Mai ales că face parte şi dânsul din acest for de conducere", a încheiat oficialul federaţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite