Faza anului în Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu critică atitudinea fiului său, care e acuzat că a lovit cu capul un jucător oltean în timpul partidei Universitatea Craiova - Poli Timişoara (2-1). Arbitrul Teodor

Ion Crăciunescu critică atitudinea fiului său, care e acuzat că a lovit cu capul un jucător oltean în timpul partidei Universitatea Craiova - Poli Timişoara (2-1).

Arbitrul Teodor Crăciunescu s-a transformat în ţinta tuturor acuzelor după meciul de miercuri dintre Craiova şi Poli Timişoara, câştigat de gazde cu scorul de 2-1. Deciziile centralului vâlcean au stârnit nemulţumiri în ambele tabere, Crăciunescu junior fiind şi la un pas de a-l lovi pe mijlocaşul oltean Velcovici. Şi Ion Crăciunescu susţine că fiul său a greşit la faza respectivă, însă dă vina şi pe fotbalişti.

La ultima fază a meciului dintre Universitatea şi Poli, jucătorii craioveni s-au năpustit asupra arbitrului Teodor Crăciunescu, după ce acesta acordat o lovitură liberă timişorenilor.

Aflat în centrul grupului, Crăciunescu a fost aproape de a-i aplica un cap în gură lui Gabriel Velcovici, care s-a ferit în ultimul moment. Instantaneul a fost surprins de Florin Ceauşu, fotoreporterul cotidianului "ProSport".

La finalul partidei, cele două tabere s-au concentrat asupra prestaţiei vâlceanului. "Am evoluat împotriva unui teren greu şi a unor arbitri ostili. Din respect pentru Ion Crăciunescu nu o să spun mai mult, dar Tedy Crăciunescu nu are nicio treabă cu arbitrajul.

O să fac memoriu împotriva arbitrilor", a declarat finanţatorul Oltean Mititelu, în timp ce vicele lui Poli Timişoara, Emil Roşianu, a mărturisit că arbitrul a dezavantajat ambele echipe.

Fostul mare arbitru: "Teo a greşit"

În apărarea lui Teodor Crăciunescu a sărit tatăl acestuia, care susţine că fiul său nu a lovit jucătorul craiovean, ci doar l-a împins. "Teo mi-a spus că a greşit, dar nu e adevărat că a lovit. Mai degrabă l-a împins cu capul. Oricum, i-am spus că gestul său e condamnabil, că nu a procedat corect.

Rămâne de analizat şi atitudinea jucătorilor. La cum se petrec lucrurile pe stadioanele din România, vă miră că arbitrii sunt speriaţi de jucători? Per ansamblu, pot spune că a fost un arbitraj aproape bun. Oricum, Teo a greşit", a spus Ion Crăciunescu.

Acesta a susţine că fiul său este nedreptăţit de Federaţia Română de Fotbal: "Face parte din lotul de tinere talente, dar e delegat odată la trei etape, din cauza faptului că e fiul meu". Şeful Comisiei Centrale de Arbitri, Constantin Vâlcea, a refuzat să comenteze incidentul, susţinând că se află în Portugalia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite