Favoriţii au avut noroc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italia s-a calificat la turneul final în ultima secundă a partidei cu Scoţia, iar Israelul a deschis calea Angliei spre Euro 2008, căreia îi mai trebuie un punct Echipa naţională a Italiei

Italia s-a calificat la turneul final în ultima secundă a partidei cu Scoţia, iar Israelul a deschis calea Angliei spre Euro 2008, căreia îi mai trebuie un punct

Echipa naţională a Italiei a învins cu 2-1 în Scoţia şi a obţinut biletele pentru Euro 2008. Golul victoriei peninsularilor a fost marcat de Panucci în prelungirile partidei. Succesul italienilor a calificat automat şi Franţa, întrucât Scoţia a căzut pe locul trei al clasamentului şi nu mai are niciun meci de jucat.

La Tel Aviv, în ciuda aşteptărilor, Israel a învins Rusia cu 2-1 şi a netezit drumul Angliei către turneul final. Astfel, deşi erau resemnaţi, englezii trebuie să obţină doar un punct pe teren propriu în faţa Croaţiei, echipă deja calificată, pentru a merge la Euro 2008.

Presa din Israel scrie că omul care a răpus Rusia, Omer Golan, supranumit "Regele Angliei", va primi un autoturism marca Mercedes din partea unui om de afaceri englez, care a promis o maşină celui care va înscrie golul victoriei în faţa Rusiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite