Farul are prima şansă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prin prisma victoriei la limită, scor 1-0, obţinută în prima manşă, pe teren propriu, în faţa lui FC Naţional, Farul are prima şansă de a ajunge în finala Cupei României, ceea ce ar

Prin prisma victoriei la limită, scor 1-0, obţinută în prima manşă, pe teren propriu, în faţa lui FC Naţional, Farul are prima şansă de a ajunge în finala Cupei României, ceea ce ar însemna o reeditare a performanţei realizate anul trecut.
Înainte de jocul pe care constănţenii l-au pierdut în faţa Stelei, la Bucureşti, tehnicianul Momcilo Vukotici declara că vine în Capitală pentru a se antrena în vederea returului cu FC Naţional. Antrenorul sârb a văzut că mai are mult de muncă, echipa sa pierzând fără drept de apel, cu 3-0. De partea cealaltă, "bancarii" au moralul ridicat, ei reuşind să spargă defensiva lui Sorin Cârţu şi să învingă FC Argeş, în campionat, cu 3-2. "După acest meci greu, pe care însă l-am câştigat şi am mai acumulat astfel încă trei puncte în clasament, ne aşteaptă altul şi mai dificil, într-o altă competiţie. Vom avea o partidă foarte, foarte grea, dar, dacă jucătorii vor intra în teren concentraţi şi vor juca determinaţi, avem mari şanse să ajungem în finală", a spus Cristiano Bergodi. Partida, arbitrată de o brigadă formată din Sorin Corpodean, Marcel Savaniu şi Sebastian Colţescu, se va disputa de la ora 17.00 şi va fi transmisă de TV Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite