Fanii Rapidului: "Bateţi Steaua sau plecaţi!" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre poziţia suporterilor Rapidului faţă de derby-ul cu rivala din Ghencea, declaraţiile lui Eadu Voina despre meciul elevelor sale sau declaraţiile lui Becali despre o posibilă redeschidere a cazului Valiza. Printre alte subiecte, fanii au intrat peste jucătorii lui Poli la antrenament, iar Marian Iancu are încredere în proiectul pe care l-a pornit cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău.

Fanii Rapidului: "Bateţi Steaua sau plecaţi!" Pentru a fi siguri că elimină orice suspiciune de blat la derby-ul cu rivala din Ghencea, ultraşii vişinii au cerut o întrevedere cu Ioan Andone. Duminică, preşedintele ligii, Dumitru Dragomir, a lăsat să se înţeleagă că, în meciul cu Steaua, giuleştenii nu vor da totul pe teren. Acest lucru a aprins spiritele în Giuleşti şi i-a făcut pe suporteri să se gândească dacă nu cumva Gigi Becali are un interes ascuns prin faptul că s-a transformat în avocatul rapidiştilor în războiul cu FC Timişoara. "Am vorbit cu Ioan Andone şi nu se pune problema de vreun blat. Îşi vor da viaţa pe teren", Vali Bulgaru, liderul galeriei Rapidului, citat de ProSport.

Radu Voina: "Returul cu ETO Gyor va fi infernal".
Antrenorul lui Oltchim Râmnicu Vâlcea, Radu Voina, a declarat că formaţia sa va avea un meci extrem de dificil în manşa retur a semifinalei Ligii Campionilor, cu ETO Gyor, chiar dacă elevele sale au reuşit o remiză în tur (scor 25-25). "Să nu credeţi că ne va fi uşor să ne calificăm. Returul cu ETO Gyor va fi infernal, campioana Ungariei este o echipă foarte puternică, îşi va juca şansele de calificare până în ultima secundă. În tur a fost un meci echilibrat şi s-au făcut multe greşeli de ambele părţi", a precizat antrenorul echipei din Râmnicu Vâlcea, potrivit Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali: "Cum să fim retrogradaţi? Dragomir spune tâmpenii!" Patronul Stelei, Gigi Becali, spune că gruparea din Ghencea nu poate fi retrogradată în cazul în care cazul Valiza va fi redeschis. "Nu e în datoria lui Dragomir să spună ce şi cum, dacă e sau nu corupţie. Am hotărâre definitivă şi irevocabilă, puteam doar eu să fac recurs pentru o hotărâre mai favorabilă mie. Avem şi în regulament noua lege în care premierea nu e mită, dacă s-ar judeca, s-ar judeca pe o lege mai bună pentru noi. Dragomir vorbeşte tâmpenii, bate câmpii cu tot ce spune! Nu sunt nici rasist, nu am dat nici mită", a spus Becali la Contraatac pe GSP TV.

Fanii au intrat peste jucătorii lui Poli la antrenament. Fotbaliştii lui Poli au fost băgaţi de fani în şedinţă la antrenamentul din această seară. Fanii timişoreni au întrerupt antrenamentul echipei pentru a sta de vorbă cu jucătorii şi cu Sabău asupra rezultatelor din ultimul timp. Suporterii au intrat pe peluza unde urmau să se antreneze jucătorii timişoreni şi au discutat cu aceştia şi cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău aproximativ 20 de minute, scrie Sport.ro.

Iancu: "Proiectul cu Sabău merge până la capăt". Finanţatorul formaţiei FC Timişoara, Marian Iancu, are încredere, în continuare, în proiectul pe care l-a pornit cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău şi consideră că sincopele sunt normale, pentru o echipă care nu iese din normalitatea campionatului. Preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării bănăţene a declarat pentru Sport Total FM că Sabău are realizări bune, având în vedere că au fost obţinute în condiţiile din fotbalul românesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite