Fanii s-au duelat în mesaje ironice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O eventuală suspendare a echipelor româneşti din cupele europene, din cauza manifestărilor rasiste, nu s-a concretizat. "Atacuri" verbale au existat înaintea intrării în arenă, putându-se

O eventuală suspendare a echipelor româneşti din cupele europene, din cauza manifestărilor rasiste, nu s-a concretizat. "Atacuri" verbale au existat înaintea intrării în arenă, putându-se auzi de câteva ori "Mori ţigane!", dar galeria stelistă s-a oprit la timp. O tentativă slabă a existat şi în timpul meciului, dar majoritatea suporterilor roş-albaştrii nu s-a comportat ca o turmă, aşa cum poate toată lumea se aştepta, şi a strigat "România! România!" pentru a acoperi puţinele glasuri care incitau. Toată suflarea alb-vişinie a huiduit puternic intrarea fotbaliştilor din Ghencea, iar la apariţia lui Mihai Stoica, corul şi-a manifestat antipatia mai multe minute. Feroviarii nu uitaseră că, la meciul din Cupa României, când Steaua a fost eliminată de Rapid II, oficialul a sărit la bătaie, alături de bodyguarzii lui Becali, la câţiva susţinători giuleşteni. Fanii din Grant au avut multe mesaje împotriva adversarilor, unul dintre bannere explicând din startul partidei de ce roş-albaştrii nu-s bine-veniţi în Grant: "Detestăm ceea ce voi iubiţi". "Încetaţi să trăiţi din amintiri / Suntem în 2006", "Giuleşti vânt puternic / Steaua coafura rezistă?", "2006 vă umilim fără regrete", "1923 s-a născut o echipă fără pereche / 1948 două clone perfecte" au fost câteva dintre numeroasele mesaje ironice transmise din partea galeriei lui Gigi Corsicanu. Răspunsul steliştilor? Scurt: "Rămânem fără voce". Singurele probleme au apărut din cauza fanilor echipei-gazdă care au aprins torţe la peluze şi au aruncat o petardă spre gazon, gest notat imediat de arbitrul întâlnirii în carneţel.
La golul lui Bănel Nicoliţă, tribunele "Potcoavei" amuţiseră. Dar numai pentru o secundă. Scandările de încurajare au început şi mai tare, nedându-i posibilitatea lui Gigi Becali să fie auzit când se bucura zgomotos. Totuşi, latifundiarul din Pipera nu a scăpat ocazia să se facă vizibil şi s-a dus glonţ spre Traian Băsescu, pentru a-i aduce aminte de valoarea Stelei. Minutele treceau şi spectatorii de la tribuna I deveneau din ce în ce mai neliniştiţi. "Bădoi nu joacă nimic, Ionuţ Stancu nimic. Nu jucăm nimic", spuneau exigenţii fani ai alb-vişiniilor. "Asta ne este valoarea", se auzeau mulţi care păreau deja resemnaţi. După pauză, glasurile lor înviaseră. Se făcuse 1-1 şi se mai putea spera încă o săptămână.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite