Fanii Rapidului s-au călcat în picioare pentru un bilet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

stadioanelor, iar organizarea cluburilor lasă de dorit, suporterii trebuind să poarte adevărate lupte pentru a putea fi prezenţi la "meciul vieţii".Copii, tineri şi bătrâni, o mare de

stadioanelor, iar organizarea cluburilor lasă de dorit, suporterii trebuind să poarte adevărate lupte pentru a putea fi prezenţi la "meciul vieţii".
Copii, tineri şi bătrâni, o mare de susţinători ai alb-vişiniilor s-au călcat în picioare pentru a pune mâna pe mult-râvnitele bilete la partida dintre Rapid şi Steaua, din 30 martie, încă de sâmbătă dimineaţă. "Sunt cozi ca pe vremea lui Ceauşescu, când noi jucam în Divizia B. Nu plec din faţa arenei până nu iau un bilet. Trebuie să văd cum ne răzbunăm pe comuniştii de la Steaua", a precizat un fan giuleştean în vârstă de aproape 60 de ani, care a aştepat să ia două tichete, pentru că avea abonament. Chiar dacă biletele s-au pus în vânzare de vineri seara, dar numai pentru membrii Ligii Suporterilor, marea nebunie a început sâmbătă, de la orele 9.00. Trotuarul de lângă stadionul Giuleşti a devenit neîncăpător pentru cele trei cozi, fiecare formată din mai multe rânduri. Având ca scuză faptul că steliştii s-ar putea infiltra şi cumpăra bilete, distribuirea acestora a căzut în mâna liderilor galeriei, care au refuzat anumite cereri pe baza faptului că fanii nu aveau abonament, sau pur şi simplu pentru că nu aveau faţă de rapidist. "Mor de nervi. Mi-au zis că arăt a stelist. Eu, aurolac? Mai bine mort!", a spus unul dintre fanii alb-vişiniilor, venit de la Braşov pentru a cumpăra tichete. "Nu contează dacă sunt la tribune sau la peluze, pentru că sunt pregătit financiar", a adăugat suporterul. Preţurile biletelor variază între 40 de lei la tribuna I, 25 de lei la tribuna a II-a şi 15 lei la peluze (la oficială 150 de lei). Cele 8.000 de bilete, din 13.500, scoase la vânzare sâmbătă s-au epuizat rapid, până la ora 13.00, după câteva ore fiind scoase şi restul de tichete numai pentru tribuna a II-a şi pentru peluze.

În retur, preţuri mai mari
Steliştii s-au gândit să înceapă de astăzi vânzarea biletelor pentru returul din 6 aprilie. Preţul tichetelor este mai ridicat decât în Grant, ajungând la 100 de lei la tribuna 0, 50 de lei la tribuna I, 30 de lei la tribuna a II-a şi 20 de lei la peluze. Posesorii de abonamente pot procura câte cinci bilete, iar restul, câte două.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite