Fanii lui Porto nu-l vor pe Săpunaru!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu mai puţin de 21% din suporteri nu cred că achiziţionarea fundaşului reprezintă o afacere bună pentru clubul portughez Fotbalistul Rapidului va trebui să demonstreze că merită banii

Nu mai puţin de 21% din suporteri nu cred că achiziţionarea fundaşului reprezintă o afacere bună pentru clubul portughez

Fotbalistul Rapidului va trebui să demonstreze că merită banii plătiţi pe el. Suporterii îl privesc cu neîncredere.

FC Porto este aproape de a oficializa transferul fundaşului rapidist Cristian Săpunaru. Ieri, jucătorul a plecat în Germania, acolo unde campioana îşi are cantonamentul, pentru a pune la punct ultimele detalii privind tranzacţia. Dacă cele două părţi cad de acord, Săpunaru ar putea debuta la FC Porto pe 16 iulie, atunci când portughezii vor întâlni, într-un joc amical, PAOK Salonic.

Odată ajuns la campioana Portugaliei, românul va avea de luptat cu neîncrederea suporterilor lui FC Porto. Într-un sondaj postat pe site-ul fanilor echipei, "portal de dragoes", 21% dintre fani au spus că Săpunaru nu este o soluţie pentru campioana Portugaliei.

Nu-l vor împrumutat pe Pitbull

În plus, 70% din aceştia s-au arătat împotriva împrumutării lui Claudio Mejolaro "Pitbull", cel care ar putea fi utilizat drept monedă de schimb pentru aducerea românului. "Nu l-am văzut niciodată jucând, dar nu cred că merită 2.500.000 de euro plus doi jucători. Cum să-l dai la schimb pe Pitbull? Oare au înnebunit conducătorii de la Porto? Cert este un singur lucru... fotbaliştii români sunt foarte scumpi", a spus "hugo_SD".

Până una alta, Săpunaru şi-a luat ieri rămas-bun de la colegi, cu regretul că nu a câştigat un campionat cu Rapid. "Nu ştiam că va veni ziua când voi pleca de la Rapid. Dacă voi semna cu Porto, îmi va fi dor de suporteri, de colegi şi de tot ce înseamnă Rapidul.

Îmi va fi greu la început, dar am înţeles că cei de la Porto au un grup unit, la fel ca la Rapid, şi sunt convins că mă voi acomoda. Eu nu voiam să plec de la Rapid, îmi doream să câştig un campionat cu ei", a spus Săpunaru pentru Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite