Fanii lui Dinamo, furioşi pe Badea şi Turcu! - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre furia suporterilor dinamovişti, steliştii au tras la poartă din toată poziţiile la antrenament, iar Lupescu îl apără pe Prunea. Printre alte subiecte,  Ioan Andone vrea la Rapid, iar Victor Becali condamnă ieşirea lui Prunea.

Fanii lui Dinamo, furioşi pe Badea şi Turcu!

Pentru că Badea a dat tricoul cu numărul 11 unui partener de imagine şi pentru că Turcu l-a jignit pe Dolha, fanii lui Dinamo pregătesc un Război. "În urma reprobabilelor evenimente ce au şocat întreaga opinie publică şi publicul dinamovist în special din ultimele trei zile, noi, membrii PCH vrem să ne facem cunoscută poziţia faţă de adevăratele gunoaie de la Dinamo, Nicolae Badea şi Vasile Turcu, în ordinea poziţiei ocupată în organigrama clubului....Îl anunţăm (pe Vasile Turcu) că Dinamo n-are nevoie de el, aşa cum nici el n-are nevoie de Dinamo; în consecinţă îi uram un călduros "drum bun" şi îl asigurăm de "dragostea" noastră necondiţionată până la materializarea acestui lucru", se arată în comunicatul oficial citat de Sport.ro.

 Ioan Andone vrea la Rapid: "Vin cu tot sufletul!"

Fostă glorie a lui Dinamo, Ioan Andone îi anunţă pe suporterii alb-vişinii că s-ar plia perfect pe spiritul Rapidului şi că ar fi încântat să lucreze în Giuleşti. "La Rapid e democraţie, dacă nu eşti acceptat de suporteri nu poţi antrena. Liderii galeriei giuleştene m-au sunat însă şi mi-au spus că mă vor la echipă. Aveam nevoie să ştiu asta. Oricum, dacă voi accepta oferta Rapidului, mă duc acolo din tot sufletul!", a spus Andone pentru Gazeta Sporturilor.

Victor Becali: "Turcu a greşit, nu trebuia şi Prunea să facă la fel"

Victor Becali consideră inoportună reacţia directorului sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, la adresa lui Vasile Turcu, cel care avusese o declaraţie jignitoare la adresa goalkeeper-ului Emilian Dolha. "Turcu este prietenul meu bun şi l-am sunat imediat după ce am auzit acea declaraţie. El a recunoscut că a greşit şi mi-a spus că o să-şi ceară scuze, dar asta nu înseamnă că dacă Vasile a greşit ar tebui să mai greşească şi altcineva. A greşit faţă de Dolha, dar nu era nevoie să greşească şi Prunea faţă de Turcu", a declarat Victor Becali pentru Sport Total FM.

Steliştii pregătesc asediul! Au tras la poartă două ore, din toate poziţiile!

Ieri, la şedinţa de pregătire a roş-albaştrilor, care a durat aproape două ore, Stoichiţă a avut o surpriză pentru elevii săi, scrie Prosport. "Azi vom exersa doar finalizare! La Târgu Jiu n-am avut decât un şut la poartă în 90 de minute, iar situaţia nu trebuie să se repete şi cu Braşov!", a fost mesajul lui Stoichiţă către elevii săi. Fotbaliştii s-au conformat, aceştia stând la coadă să şuteze în poarta care era apărată, pe rând, de Tătăruşanu şi Zapata.

Lupescu: "Suntem convinşi că Prunea este nevinovat"

 Federatia Romana de Fotbal nu-l lasa pe Florin Prunea la greu! Anchetat în dosarul Penescu si atacat de Iancu de la Timisoara, care spune ca nu are ce sa caute la Dinamo, Prunea a primit ajutor de la vechiul sau prieten Lupescu!  "El este nevinovat şi noi suntem convinşi de asta. Fe deraţia l-a suspendat din funcţie până la terminarea procesului. Una din motivările date de instanţă a fost aceea că nu-ţi ridicăm această restricţie că tu ai posibilitatea să-ţi exerciţi atribuţiile tale sportive în cadrul unui club din România", a declarat Lupescu citat de Gsp TV.




Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite