Fabbiani a salvat CFR-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa pregătită de Ioan Andone a câştigat in extremis trei puncte la Buzău, golul victoriei fiind marcat de argentinian După egalul din etapa trecută, scor 0-0, contra Stelei, Clujul a

Trupa pregătită de Ioan Andone a câştigat in extremis trei puncte la Buzău, golul victoriei fiind marcat de argentinian

După egalul din etapa trecută, scor 0-0, contra Stelei, Clujul a venit la Buzău să învingă "Steaua II", după cum s-a exprimat preşedintele Iuliu Mureşan.

Iar lucrurile păreau să meargă bine pentru oaspeţi, care au reuşit deschiderea scorului încă din minutul cinci. Semedo a central bine, iar Trică, foarte bine demarcat, a înscris în poarta lui Barbu. Profitând de degringolada din echipa lui Ştefan Stoica, CFR-ul mai ratează două mari ocazii, prin Didi şi Semedo.

Apoi, contrar aşteptărilor, gazdele au reuşit egalarea. Claudiu Ionescu a executat impecabil o lovitură liberă şi a făcut inutil plonjonul lui Stăncioiu. Pauza nu a părut că i-ar fi trezit pe clujeni, astfel că Didi, Fabbiani şi Deac l-au evidenţiat pe portarul Buzăului, Barbu, exasperându-l, în schimb, pe Ioan Andone.

Cu şase minute înainte de fluierul final, când antrenorul clujenilor se gândea probabil cum va putea explica acest semieşec, Fabbiani a preluat în careul mic, l-a întors pe Vlaicu şi a marcat printre picioarele lui Barbu, aducând trei puncte în contul CFR-ului.

Becali a fost la meci

Gloria Buzău a avut la jocul cu CFR Cluj un suporter de vază, şi anume Gigi Becali. Finanţatorul Stelei s-a salutat cu preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan, iar apoi s-a bucurat ca un copil la golul egalizator, reuşit de Ionescu.

Imediat după ce a fost reperat în tribună, patronul din Ghencea a fost aplaudat la scenă deschisă de buzoieni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite