FRF spune că Sportul trebuia retrogradată acum trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

s-a întâmplat ce trebuia să se întâmple de acum trei ani. Aduceţi-vă aminte că echipa a avut probleme şi când trebuiau să-şi pună scaune în tribune. Am tot spus că va veni ziua când va

s-a întâmplat ce trebuia să se întâmple de acum trei ani. Aduceţi-vă aminte că echipa a avut probleme şi când trebuiau să-şi pună scaune în tribune. Am tot spus că va veni ziua când va curge sânge. Îmi pare rău că a curs sânge
studenţesc
. Nu puteam risca ca la următorul audit din partea UEFA să fie scoasă echipa naţională din competiţii", a precizat oficialul FRF. Duru a explicat şi de ce multe din echipele care mai au încă datorii evoluează în primul eşalon. "Aceste echipe au datorii pe vechile structuri, care nu mai sunt afiliate la noi. Deci, datoriile sunt problemele statului. Sportul nu a prezentat nicio dovadă că este în litigiu cu statul pentru acele datorii", a adăugat Duru. Acesta a prezentat şi o soluţie care ar fi putut fi adoptată de Sportul pentru a scăpa de retrogradare. "Sunt de acord cu ce este legal. Sportul se putea transforma în SC şi putea afilia această structură la noi, fără datorii, iar vizavi de datoriile vechii, asociaţii trebuiau să aibă de-a face doar cu statul", a declarat Duru.

Jiul riscă suspendarea
Florin Prunea şi Viorel Duru nu au uitat de Jiul Petroşani, echipă care a fost foarte aproape de a avea aceeaşi soartă cu a Sportului. "Am pus în vedere Jiului că, dacă nu-şi plăteşte, până la 31 august, toate datoriile, îi va fi retrasă licenţa. Dacă se va întâmpla acest lucru, campionatul va rămâne cu 17 echipe", a spus Prunea. Oficialii petroşănenilor au declarat că încearcă să se ţină de promisiunea pe care au făcut-o. "Dacă numai noi am fi singura echipă cu datorii şi nu le-am plăti, atunci merităm să fim excluşi din campionat. O să facem tot posibilul. E ciudat totuşi că aceste datorii se văd numai la unele echipe", a precizat vicepreşedintele Jiului, Marin Spiru. "Suntem o echipă prea mică pentru acest război. E clar că deranjăm. Suntem monitorizaţi mai rău decât este România de către UE, parcă e pe urmele noastre KGB-ul", a adăugat oficialul alb-negrilor.

" Duru habar n-are pe ce lume trăieşte. Cine e Duru pentru mine? N-are ce să-mi răspundă şi nici eu lui. O să răspundă în faţa UEFA."
Vasile Siman

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite