FRF dictează amenzi în loc de suspendări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandalurile din tribune de la partidele Dinamo-Rapid şi Steaua-Dinamo nu s-au soldat cu arene suspendate. Mai întâi, joi, Comisia de Disciplină a FRF i-a iertat pe giuleşteni şi pe

Scandalurile din tribune de la partidele Dinamo-Rapid şi Steaua-Dinamo nu s-au soldat cu arene suspendate.

Mai întâi, joi, Comisia de Disciplină a FRF i-a iertat pe giuleşteni şi pe roş-albi, iar ieri, gruparea din Ştefan cel Mare a mai fost o dată scutită de suspendarea stadionului, la fel ca şi Steaua.

Federaţia Română de Fotbal a ajuns la concluzia că închiderea stadioanelor nu rezolvă nimic, astfel că a plusat la amenzi. Dinamo a primit ieri o sancţiune de 80.000 de lei, în timp ce Steaua va plăti 70.000 de lei.

Practic, după cele două derby-uri, campioana a ieşit cea mai şifonată, urmând să achite o amendă totală de 130.000 de lei: "Nu s-a decis suspendarea, pentru că s-au făcut dovezi suficiente că măsurile luate de cluburi au fost cele mai bune pentru evitarea problemelor.

De asemenea, s-au produs dovezi că au fost sancţionaţi foarte mulţi suporteri", a explicat Adrian Neguţ, unul dintre membrii Comisiei de Disciplină.

În urma derby-ului Steaua-Dinamo din 24 noiembrie, peste 400 de persoane au fost reţinute pentru identificare şi amprentare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite