FOTO-VIDEO Cel mai bun fotbalist de la Euro şi-a pus pirostriile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbalistul Barcelonei şi al naţionalei Spaniei, Andres Iniesta, s-a căsătorit ieri, în Tarragona, cu cea care i-a fost parteneră sentimentală în ultimii ani, Anna Ortiz, cu care are deja o fiică, Valeria, care s-a născut în luna aprilie a anului trecut.

Nunta, care a avut loc la luxosul castel din Tamarit, provincia Tarragona, a fost un adevărat fenomen social. 300 de privilegiaţi au putut asista la ceremonia civilă, oficiată de primarul Tarragonei, Josep Felix Ballesteros. Nu au lipsit colegii de echipă ai lui Iniesta: Xavi, Pedro, Messi, Pique, Puyol, Cesc Fabregas, Busquets, Victor Valdes, fostul şi actualul preşedinte al clubului catalan, Joan Laporta şi Sandro Rosell, camerunezul Samuel Eto'o sau fostul antrenor al Barcelonei, Pep Guardiola.

De asemenea, pe lista invitaţilor s-au mai aflat unii din colegii de la echipa naţională, printre care şi Iker Casillas cu iubita sa, Sara Carbonero, selecţioner Vicente del Bosque, dar şi predecesorii săi, Luis Aragones şi Jose Antonio Camacho.

Click aici pentru FOTOGALERIE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite