FIFA respinge video-arbitrajul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

fost satisfăcătoare. "Testul nu a fost concludent în proporţie de sută la sută, chiar dacă rezultatele au fost pozitive. FIFA a decis că este prea devreme să-l utilizeze", a declarat

fost satisfăcătoare. "Testul nu a fost concludent în proporţie de sută la sută, chiar dacă rezultatele au fost pozitive. FIFA a decis că este prea devreme să-l utilizeze", a declarat directorul de comunicare al forului internaţional, Markus Siegler.

Două goluri nevalidate la CM
Deşi nu s-a desfăşurat nici jumătate din turneul final, Mondialul german a avut deja parte de două goluri nevalidate. Primul a aparţinut Argentinei, în partida cu Coasta de Fildeş, al doilea Franţei, care a terminat la egalitate cu Coreea de Sud. Selecţionerul "cocoşilor", Raymond Domenech, şi-a exprimat regretul faţă de absenţa arbitrajului asistat de camere video. Replica lui Joseph Blatter nu a întârziat să apară. "Franţa s-a scandalizat, dar când domini într-o astfel de manieră o primă repriză, nu ai dreptul să laşi meciul să treacă în mâinile adversarilor. Nu trebuie să cauţi greşeala la un arbitru sau la un asistent. Există o singură ţară care poate fi frustrată şi care trebuie să se întoarcă acasă: Coasta de Fildeş, căreia i s-a refuzat un penalti, a precizat preşedintele FIFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite