FC Vaslui – Steaua, eternul scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele trei meciuri jucate de roş-albaştri pe terenul moldovenilor în Liga I s-au încheiat, fără excepţie, cu acuze dure de ambele părţi Vicecampioana Steaua dispută în această seară

Cele trei meciuri jucate de roş-albaştri pe terenul moldovenilor în Liga I s-au încheiat, fără excepţie, cu acuze dure de ambele părţi

Vicecampioana Steaua dispută în această seară de la ora 20.30 (în direct pe Antena 1), pe terenul lui FC Vaslui, meciul din prima etapă a sezonului.

Meciul, care în ultimele trei ediţii ale Ligii I s-a soldat cu scandaluri, este prefaţat şi în acest an de un război al declaraţiilor între cei doi patroni, Adrian Porumboiu (FC Vaslui) şi Gigi Becali (Steaua). În plus, cei doi se află în tabere rivale şi în războiul declanşat de scandalul "Valiza": vasluianul îl susţine pe preşedintele Mircea Sandu, în timp ce latifundiarul din Pipera plănuieşte demiterea "Naşului".

După ce şi-a acuzat în două rânduri jucătorii de non-combat în faţa Stelei, Porumboiu este liniştit acum: "Nu mai păţesc şi a treia oară la fel. Am încredere în jucătorii noi pe care i-am adus la echipă în această vară".

7 iunie 2006: Vaslui - Steaua 0-4. Roş-albaştrii au câştigat titlul de campioni la capătul unui meci în care gazdele nu au contat. Supărat de evoluţia jucătorilor săi, Adrian Porumboiu a declarat că mai mulţi fotbalişti de-ai săi "au stat pe burtă în faţa adversarilor".

4 martie 2007: Vaslui - Steaua 1-0. Atacantul francez al Stelei, Cyril Thereau, a fost eliminat în minutul 10 de arbitrul Sebastian Colţescu, după o intervenţie a arbitrului de rezervă Silviu Bogdan. Finanţatorul stelist, Gigi Becali, l-a acuzat pe Bogdan că este prieten cu George Copos, seful Rapidului, echipă aflată în luptă cu Steaua pentru locul doi.

30 martie 2008: Vaslui - Steaua 0-1. Bucureştenii au câştigat un meci anost, în care vasluienii nu au avut nicio ocazie. Patronul Porumboiu a acuzat dur echipa din Ghencea: "Steaua câştigă campionatul prin mijloace diavoleşti. Dacă s-ar scrie că a fost blat la Vaslui-Steaua, nu s-ar exagera cu nimic. Unii dintre jucătorii mei au evoluat suspect de slab".

Porumboiu - Becali, duel televizat

La finalul meciului FC Vaslui - Steaua, patronii celor două echipe, Adrian Porumboiu şi Gigi Becali, se vor "duela" telefonic în cadrul emisiunii Fanatik Show de pe "Telesport", care va începe de la ora 22.00. Din studio nu va lipsi invitatul permanent al emisiunii, Grigore Cartianu, redactor-şef al cotidianului "Adevărul".

"Nu voi fi fraierit şi a treia oară. Steaua nu merită să fie respectată la Vaslui
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite