FC Timişoara va fi penalizată cu şase puncte!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comitetul Executiv al FRF va pune în aplicare decizia FIFA de a depuncta FC Timişoara cu şase puncte. Sancţiunea a fost dată pentru faptul că gruparea din Banat nu a respectat punctul 3

Comitetul Executiv al FRF va pune în aplicare decizia FIFA de a depuncta FC Timişoara cu şase puncte.

Sancţiunea a fost dată pentru faptul că gruparea din Banat nu a respectat punctul 3 al hotărârii Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, care o obliga să-şi schimbe culoarea predominantă pe tricouri, sigla şi site-ul oficial.

FIFA a trimis ieri o adresă prin care solicita FRF să pună în aplicare această pedeapsă, deoarece s-a constatat că în continuare culoarea predominantă este tot violet. În caz contrar, FRF va fi sancţionată şi se poate ajunge până la excluderea echipelor româneşti din toate competiţiile organizate de forul mondial.

Iancu ameninţă

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a ameninţat într-un comunicat că, în acest caz, se va retrage din fotbal.

"Este opera lui Mircea Sandu, el este în spatele lui Zambon (n.r. - fostul preşedinte al clubului Poli Timişoara, care susţine că deţine palmaresul şi culorile). El îl acoperă pe Kassai, secretarul general al FRF, omul care a emis falsurile pentru Zambon, iar dacă se întâmplă acest lucru, deşi ne-am îndeplinit toate obligaţiile, noi, BkP, ne retragem. Este imposibil să te lupţi cu un sistem mafiot pus la punct şi condus de Mircea Sandu", se scrie în comunicat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite